مهاجرت نیروی متخصص به کشور دانمارک

مهاجرت نیروی متخصص به کشور دانمارک - Canada Immigration

 

برنامه دانمارک از دهم جون ۲۰۱۶ متوقف شده است

 

 

اگر قصد مهاجرت به یکی از کشورهای اروپایی برای کار و زندگی و سپس دریافت اقامت اتحادیه اروپا را دارید، طرح گرین کارت یا همان کارت سبز دانمارک می تواند یکی از بهترین گزینه ها برای شما باشد.

این کارت سبز اجازه اقامت دو ساله است که قابل تمدید بوده و پس از ۴ سال اقامت در کشور دانمارک قابل تبدیل به اقامت دائم میشود.

شما می توانید با تهیه و ارسال مدارک مورد نیاز و در صورت کسب حد نصاب امتیاز(۱۰۰ امتیاز) در ظرف چند ماه به یکی از مرفه ترین کشورهای حوزه اسکاندیناوی و اروپا قدم بگذارید.

شرایط دریافت گرین کارت دانمارک بدین شرح است :

  • سن زیر ۴۰ سال

  • داشتن حداقل مدرک فوق لیسانس

  • داشتن مدرک زبان

  • دریافت حداقل امتیاز ۱۰۰ از سیستم امتیاز بندی

 

از مزایای این روش می توان زمان کوتاه رسیدگی و هزینه کم آن را نام برد. همچنین کسانی که کارت سبز کشور دانمارک را دریافت می کنند برای سفر به کشورهای اتحادیه اروپا نیازی به ویزا نخواهند داشت.

 

برای اطلاعات بیشتر در مورد خدمات کنپارس در این زمینه با دفاتر ما تماس بگیرید و یا فرم ارزیابی آنلاین ما را تکمیل کنید.

 

 

 

لیست رشته های مورد نیاز را اینجا ببینید

اطلاعات بیشتر درباره دانمارک را اینجا ببینید

 


تعداد بازدید: ۷۸۸۲۰