تامین نیروی کار ساده برای شرکتها در چند ایالت آمریکا

دریافت اقامت دایم آمریکا برای نیروهای غیر متخصص (EB3)

دریافت اقامت دایم آمریکا برای نیروهای غیر متخصص (EB3) - Quebec Visa

تعدادی از کارفرمایان بزرگ آمریکایی شرایطی را فراهم کرده اند که می توانند نیروی کار غیر متخصص در قالب برنامه مهاجرتی EB3 جذب کنند.

متقاضیان پس از طی مراحلی با ویزای اقامت دایم آمریکا (گرین کارت) وارد آمریکا می شوند. 

۱- ویزای اقامت این نیروها در قالب برنامه EB3 صادر می شود. 

۲- متقاضیان موظف هستند دست کم یک سال برای شرکت مورد نظر کار کنند. این تعهد هیچ جایگزینی ندارد بنابراین اگر شما مایل به کار در این سطح نیستید لطفا از ارسال ایمیل خودداری کنید.

۳- پیش بینی زمانی برای انجام مراحل کار تا زمان دریافت گرین کارت بین ۱۸ تا ۲۴ ماه است هر چند به هیچ عنوان تعهدی در مورد زمان نخواهد شد.

۴- این برنامه با همکاری یکی از معتبرترین مجموعه های حقوقی کانادایی آمریکایی انجام می شود هر چند طرف قرارداد شما شرکت کانادایی کنپارس خواهد بود.

۵- داشتن تحصیلات، سابقه کار و دانش زبان در این مرحله شرط نیست هر چند کنپارس اولویت عقد قرارداد را به افرادی می دهد که سطح زبان مطلوب تری دارند.

۶- سن متقاضی نباید بیش از ۵۰ سال باشد.

جزییات بیشتر در مراحل بعدی و در صورت داشتن حداقل شرایط  در جلسه مشاوره به متقاضی اعلام خواهد شد.

آخرین ظرفیتها برای هر ماه را در این صفحه ببینید.

اگر مایل به بررسی شرایط خود در مورد این برنامه از سوی کنپارس هستید لطفا به روش زیر عمل کنید و از هر گونه تماس مستقیم و یا مراجعه به دفاتر ما تا قبل از طی مراحل زیر خودداری کنید:

۱- درخواست خود را برای بررسی شرایط به نشانی info @ canpars . ca بفرستید.

۲- موضوع ایمیل (Subject) شما باید EB3 باشد و از نوشتن هرگونه مطلب دیگر در بخش subject  خودداری کنید.

۳- در متن ایمیل به سوالات زیر پاسخ دهید:

نام و نام خانوادگی به لاتین مطابق گذرنامه

تاریخ تولد

وضعیت تاهل

شماره تلفن تماس

نشانی کامل پستی

سطح تحصیلات

رشته تحصیلی

سطح دانش زبان انگلیسی (بد - متوسط - خوب - عالی)

سابقه کار (مشاغل قبلی را یک به یک هر کدام حداکثر در یک خط توصیف شوند)

توان مالی شما به دلار آمریکا چقدر است؟ (درآمد فعلی شما مورد نظر نیست. منظور بالاترین رقمی است که در اختیار دارید و می توانید برای دریافت ویزا و انجام مراحل دیگر ظرف دو سال آینده هزینه کنید. پاسخ درست و دقیق به این سوال ضروری است و در صورت عدم پاسخ، ایمیل شما بررسی نمی شود. این رقم نمی تواند کمتر از ۵۵ هزارد لار باشد)

مبلغی که می توانید حداکثر تا ۱۵ روز دیگر بپردازید چقدر است (دلار آمریکا)؟ 

آیا سابقه پناهندگی و یا سفر غیر قانونی به آمریکا دارید یا خیر؟

اگر رزمه دارید به ایمیل پیوست کنید

۴- به ایمیلهای رسیده ظرف ۷۲ ساعت پاسخ داده می شود 

۵- افراد واجد شرایط برای مذاکره و عقد قرارداد به دفتر تهران دعوت می شوند (لطفا از ارسال ایمیلهای تکراری و تماس با دفاتر خودداری کنید)


تعداد بازدید: ۹۱۷۰۳