برای آنانکه خلاقیت ویژه و یا حرفی برای گفتن دارند

برنامه کارآفرینی جدید فدرال (Start-up) رسما آغاز شد

برنامه کارآفرینی جدید فدرال (Start-up) رسما آغاز شد - Quebec Visa

هم‌چنان که پیشتر اداره مهاجرت اعلام کرده بود و ما در این صفحه سایت پارس کانادا منعکس کرده بودیم، ویزای جدیدی با عنوان Start-up از اول ماه ایپریل معرفی و اجرا می‌شود که دارندگان آن ویزای اقامت دائم غیرمشروط دریافت می‌کنند.

این ویزا برای کسانی طراحی شده که فکر و ایده مبتکرانه و عملی که به کار بازار کار و سرمایه و صنعت کانادا بخورد دارند و حاضر هستند برای پیاده کردن این ایده با حمایت مالی بنگاه‌های تخصصی، وقت و انرژی بگذارند. بررسی و اظهارنظر در مورد اینکه ایده آنها مشخصات گفته شده را داراست برعهده شرکت‌های تخصصی سرمایه‌گذاری یا حامیان مالی از بیزینس‌های کوچک است که در اجرای این برنامه، همکار اداره مهاجرت هستند. در این صفحه وبسایت پارس‌کانادا و این صفحه سایت اداره مهاجرت فدرال این شرکت‌ها و نحوه کارشان معرفی شده‌اند.

خوبی این ویزا نسبت به ویزای مشابه قبلی یعنی برنامه کارآفرینی فدرال این است که این ویزا مشروط نیست و فرد با دریافت آن وضعیتی شبیه به سایر دریافت کنندگان ویزای اقامت دائم نظیر نیروهای ماهر و شاغلین فنی-حرفه‌ای خواهد داشت. خوبی دیگر این ویزا در مقام مقایسه، این است که همه بررسی‌های وقت‌گیر قبل از ارسال تقاضای رسمی انجام خواهد شد و به همین دلیل اداره مهاجرت اعلام کرده که زمان بررسی و صدور ویزای مربوطه در این اداره بسیار کوتاه خواهد بود که البته باید تنها امیدوار بود چنین شود.

نکته بسیار مهم این است که افراد برای اقدام در این برنامه نیاز به سرمایه ندارند و در حقیقت قرار است سرمایه اجرای ایده از سوی موسسات معرفی شده تامین شوند.

یادآوری می‌شود که برای سال اول اجرای برنامه تعداد بسیار محدودی ویزا در نظر گرفته شده و به همین دلیل کنپارس برنامه ویژه‌ای تدارک دیده تا علاقه‌مندانی که دارای شرایط لازم را برای بهره‌برداری سریع از این امکان یاری برساند.

اما برای ارسال تقاضای رسمی به اداره مهاجرت باید ۴ شرط اصلی تامین شده باشند:

شرط اول: دریافت نامه حمایت مالی از طرح شما توسط شرکت‌های سرمایه‌گذاری معین شده

متقاضی باید با یکی از این شرکت‌ها تماس گرفته و پس از ارسال طرح خود و انجام فعالیت‌های خواسته شده و مورد نظر آنها، نامه‌ای مبنی بر تایید حمایت مالی آن شرکت دریافت کند. بدون چنین نامه‌ای پرونده مهاجرتی وی بررسی نخواهد شد. فهرست شرکت‌های مورد نظر.


برای اینکه متقاضی بتواند برای این ویزا تقاضا دهد باید در یکی از زبان‌های رسمی کانادا، انگلیسی یا فرانسه، دارای سطح CL۵ و یا بالاتر باشد. این سطح زبانی در آزمون «آیلتس عمومی» معادل ۵ است. برای مقایسه این سطح با آزمون‌های رسمی انگلیسی یا فرانسه این صفحه را ببینید. باز هم تاکید می‌شود که اگر قصد ارائه نمره آزمون آیلتس را دارید باید عمومی (General) باشد و بدون داشتن این نمره، پرونده متقاضیان بررسی نخواهد شد. اگر فرد متقاضی پیش از این برای برنامه دیگری (مثلا کارآفرینی فدرال) اقدام کرده و نمره آیلتس خود را به اداره مهاجرت ارسال کرده و هنوز از زمان انجام آزمون دو سال نگذشته باشد، می‌تواند همان نمره را برای رعایت این شرط اعلام کند.


متقاضی باید حداقل یک سال تحصیلات پس از دبیرستان (در دانشگاه یا کالج) با وضعیت تحصیلی خوب good standing داشته باشد تا بتواند برای این برنامه اقدام کند. برای اثبات وضعیت تحصیلی خوب می‌تواند ریزنمرات یا گواهی یا مدارک تحصیلی مشابه را ارائه دهد. در این شرط، اتمام دوره تحصیلی قید نشده اما اینکه «وضعیت تحصیلی خوبی» داشته باشد شرط است.


نظیر سایر ویزاهای مهاجرتی، متقاضی باید نشان دهد که قادر به تامین زندگی خود و خانواده‌‌اش در سال اول ورود به کانادا هست و به همین دلیل نشان دادن میزان حداقلی از منابع مالی (از حدود ۱۱ هزار دلار برای یک نفر تا حدود ۳۰ هزار دلار برای ۷ نفر یا بیشتر) الزامی است. این جدول در زیر آمده است.

Screen Shot 2013-04-02 at 9.19.36 PM.png

یادآوری می‌شود که اجرای این برنامه آزمایشی و به مدت ۵ سال خواهد بود و پس از آن اداره مهاجرت با بررسی نتایج حاصله در مورد تداوم، تغییر یا حذف آن تصمیم‌گیری خواهد کرد.

برای آگاهی از جزییات برنامه کنپارس در مورد متقاضیان این برنامه  اینجا کلیک کنید 

تعداد بازدید: ۱۱۴۳۰