اقامت دایم کانادا

مهاجرت از روش سرمایه گذاری (فدرال)

مهاجرت از روش سرمایه گذاری (فدرال) - Study in Quebec
 
توجه: در حال حاضر در این برنامه پرونده جدید پذیرفته نمی شود.

اگر ارزش دارایی شما و همسرتان در حال حاضر بالغ بر یک میلیون و ششصد هزار دلار کاناداست، تجربه بیزنس دارید و
الف )  در پنج سال گذشته حداقل دو سال به مدیریت و کنترل بیزنسی که از نظر دولت کانادا واجد شرایط شناخته می شود اشتغال داشته اید و یا
ب) در پنج سال گذشته حداقل دو سال مدیریت پنج شغل تمام وقت (اداره پنج کارمند که حداقل ۱۹۵۰ ساعت در سال کار کنند) را به عهده داشته اید و یا
ج) ترکیبی از شرایط بالا به این معنا که یک سال سابقه کنترل بیزنس و یک سال سابقه مدیریت حداقل پنج شغل تمام وقت را داشته اید
 
می توانید به عنوان سرمایه گذار برای مهاجرت از طریق سرمایه گذاری اقدام کنید.
 
متقاضی مهاجرت از طریق سرمایه گذاری بایستی مبلغ ۸۰۰۰۰۰ دلار کانادا را به نفع دولت کانادا در یکی از موسسات شناخته شده کانادایی سرمایه گذاری نماید و پس از پنج سال اصل مبلغ بدون سود به وی بازگردانده می شود. مبلغ ۸۰۰۰۰۰ دلار پس از انجام مراحل قانونی مهاجرت و پیش از صدور ویزا به حسابی که از سوی بانک واسط باز می شود واریز خواهد شد.
این امکان نیز وجود دارد که  بر اساس توافقنامه جداگانه  مبلغ ۸۰۰ هزار دلار را از یکی از این موسسات به صورت وام ۵ ساله به منظور تامین شرط بالا دریافت نمود. در این صورت مبلغ واریزی به عنوان سود و کارمزد وام پنج ساله پرداختی محاسبه شده و به متقاضی بازگردانده نمی شود. بانک پس از دوره ۵ ساله رقم ۸۰۰ هزار دلار را به حساب خود باز می گرداند.
شرکت کنپارس نماینده رسمی بانک های اسکوشیا و دژاردن کانادا در زمینه خدمات سرمایه گذاری برای مهاجرت به کاناداست. متقاضیان می توانند از طریق این شرکت علاوه بر دریافت تسهیلات مهاجرتی، تسهیلات بانکی دیگری نظیر وام مسکن بلند مدت، وام خرید اتومبیل و وامهای تجاری دریافت نمایند.
مهاجرت از طریق سرمایه گذاری هیچ تعهدی را برای متقاضی جهت ایجاد حرفه و یا بیزنس در کانادا به دنبال نداشته و اقامت دایم غیر مشروط برای خود، همسر و فرزندان زیر ۲۲ سال دریافت خواهد کرد.
 متقاضیان برای دریافت اقامت دایم از روش سرمایه گذاری الزامی به دانستن زبان انگلیسی یا فرانسه نخواهند داشت.
   

تعداد بازدید: ۴۴۵۶