به روز شده در تاریخ ۳ سپتامبر ۲۰۱۵

برنامه کارآفرینی استان بریتیش کلمبیا برای مهاجرت مشروط

برنامه کارآفرینی استان بریتیش کلمبیا برای مهاجرت مشروط - Study in Canada

این برنامه مناسب افرادیست با سوابق مدیریتی و تمایل به ایجاد کار و مدیریت فعال دربریتیش کلمبیا . طبق قوانین جدید مورخ 2 جولای 2015، افرادی که علاقمند به فعالیت در این راستا می باشند باید از طریق BC PNP  اقدام نمایند.

برای اقدام از طریق این برنامه متقاضیان باید شرایط زیر را داشته باشند:

شرایط عمومی کاندید شدن برای دریافت گواهی قبولی استان بریتیش کلمبیا:

·     داشتن مدیریت فعال یک بیزینس در BC، منظور از مدیریت فعال مدیریت مستقیم و روزانه در محل بیزینس می باشد.

·     اقامت در محدوده 100 کیلومتری ازبیزینسی که اداره آن را بر عهده دارید.

·     اقامت درBC برای حداقل 75% از کل مدت اعتبار work permit

·     هیچ منع قانونی برای ورود متقاضی به کانادا نباید وجود داشته باشد و متقاضی درکشور محل اقامت کنونی خود نیزباید وضعیت قانونی داشته باشد.

شرایط اختصاصی:

·     متقاضی باید با مدارک مستدل نشان دهد که دارایی شخصی وی و همسر وی جمعا بالغ بر 600000 دلار کانادا می باشد و این دارایی را از طرق قانونی کسب کرده است، این دارایی می تواند شامل حساب های بانکی، سهام، Business و املاک  سند دار و یا پول نقد باشد.

·     متقاضی در صورت دریافت دعوت نامه برای تکمیل درخواست مهاجرت باید گزارش بازرسی دارایی توسط یک BC Qualified Supplier به عنوان بخشی از پروسه ارزیابی BC PNP  داشته باشد و هزینه های مربوط به آن نیز به عهده متقاضی خواهد بود.

·     متقاضی باید سابقه مدیریت فعال در10 سال گذشته به یکی از سه حالت زیر را داشته باشد:

- حداقل 3 سال سابقه فعالیت درمالکیت و مدیریت (با حداقل 10% سهام)

- حداقل 4 سال سابقه فعالیت مدیریتی سطوح بالا (بدون داشتن سهام و یا سهام کمتر از 10% ، نظارت بر حداقل 3 کارمند تمام وقت ، فعالیت موثردر تصمیمات اساسی و مدیریت روز به روز بیزینس )

- ترکیبی از سابقه فعالیت 1 ساله در مالکیت- مدیریت یک بیزینس و 2 سال سابقه مدیریتی سطوح بالا

·     موارد دیگری که در انطباق پذیری فرد متقاضی با شرایط BC موثر هستند اما اجباری نیستند و درسیستم امتیازدهی برای بالا بردن احتمال قبولی به وی کمک خواهند کرد شامل:

- تسلط به زبان انگلیسی: تسلط به زبان انگلیسی از ملزوات این برنامه نمی باشد اما به شخص در بالا بردن امتیازات کمک خواهد کرد، در زمان ثبت نام اولیه نیازی به ارائه مدرک معتبر امتحان زبان نمی باشد اما در صورت تمایل به استفاده از این امتیاز در صورت دعوت به تکمیل درخواست، این مدرک نیز باید ارائه گردد.

- تحصیلات: در زمان ثبت نام اولیه فرد متقاضی باید یکی از شرایط زیر را داشته باشد:

               حداقل تحصیلات تمام وقت بالاتراز دبیرستان درمقاطعی که حداقل نیاز به دو سال تحصیل داشته اند که منتهی به کسب مدرک تحصیلی شده باشد. یادگیری زبان انگلیسی یا زبان دوم جز این تحصیلات محسوب نمی شوند.

- سابقه مالکیت و مدیریت 100%  یک business حداقل به مدت 3 سال در 5 سال گذشته که این مالکیت 100% می تواند بین متقاضی و همسروی تقسیم شده باشد.

- بازدید از BC: در صورتی که متقاضی بازدیدی ازBC داشته، در صورت دعوت از وی جهت تکمیل درخواست ، باید مدارک و جزییات این بازدید را فراهم نماید.

- سن: هیچ محدودیت سنی در این برنامه وجود ندارد اما سن افراد در سیستم امتیاز بندی به حساب خواهد آمد.

- سابقه در کانادا: در صورتیکه فرد متقاضی سابقه ای در10 سال گذشته یکی از موارد زیر در کانادا داشته باشد به امتیازات وی به شرح زیر اضافه خواهد شد.

- داشتن حداقل 12 ماه پیوسته سابقه کارتمام وقت در هر حوزه که این شامل داشتن سابقه مدیریت در business شخصی وی نیز می باشد.

- داشتن حداقل 12 ماه پیوسته (دو ترم تحصیلی) سابقه تحصیل تمام وقت در سطح دبیرستان یا بالاتر از دبیرستان به جز در حوزه یادگیری زبان انگلیسی یا زبان دوم.

·     متقاضی باید متعهد شود یک بیزینس قانونی سودده در BCایجاد میکند و و ایده اولیه آنرا در زمان ثبت اولیه ارائه دهد که BCPNP آنرا بررسی کرده و امتیازی برای آن در نظر خواهد گرفت که در سیستم امتیازبندی و انتخاب متقاضی نیز لحاظ میگردد.و در صورت دعوت برای تکمیل درخواست متقاضی باید Business plan کامل شده و دقیق را برای ارائه آماده داشته باشد.

شرایط کسب و کار (Business)

ثبت business می تواند شامل ایجاد یک business جدید، خرید یک business موجود، شراکت و خرید سهمی از یک business موجود از یک کارآفرین بومی و یا خارجی برای ایجاد یک business جدید، باشد.و قبل از ثبت نام اولیه متقاضی باید تمام تحقیقات و تصمیمات لازم را در مورد نوعbusiness مورد نظر انجام داده باشد و در نظر داشته باشد که تغییر Business concept امکان پذیر نیست.

موارد موثر در امتیازدهی Business:

·     قابلیت تجاری که خود شامل موارد زیر است:

- متقاضی باید چگونگی سودآفرینی و قابلیت موفقیت و رشد این بیزینس با استفاده از مهارت های مدیریتی خود را توضیح دهد.

- متقاضی باید مالک حداقل 33.3% از کل سهام بیزینس بوده و یا درصورتیکه مبلغ سرمایه گذاری شخص بالاتر از 1000000 دلار است این میزان درصد می تواند کمتر باشد.

- متقاضی باید استراتژی و برنامه ریزی خود را برای ورود به بازار BC برای بیزینس جدید و یا  در مورد بیزینس های موجود، چگونگی رشد و گسترش بیزینس را با استفاده از مهارت های مدیریتی خود توضیح دهد.

- متقاضی باید نوع کالا و یا خدماتی که قصد ارائه آنه را دارد و دلایل تمایز آن از موارد مشابه توضیح دهد.

- میزان سرمایه گذاری در بیزینس و ایجاد مشاغل که متقاضی در ثبت نام خود توضیح داده با توجه به نوع بیزینس و شرایط آن بررسی و قابلیات امکان ان سنجیده می شود.

 پیش بینی عامل ریسک و چگونگی چاره اندیشی در صورت بروز مشکل نیز از سوی استان مورد بررسی خواهد بود.

- برنامه ریزی گسترش و توسعه (در خرید بیزنس موجود) که می تواند شامل ایجاد مشاغل بیشتر و یا ارائه کالا و یا خدمات جدیدتر باشد.

- ثبات مالی (در خرید بیزنس موجود) از موارد دیگری ست که در بیزینس پلن مورد بررسی خواهد گرفت  که متقاضی باید بتواند نشان دهد که شرایط تحمل مخارج بیشتروغیر قابل پیش بینی نیز برای این بیزینس سنجیده شده و  با ورشکستگی رو به رو نخواهد شد.

·     انتقال پذیری مهارت ها: از جمله موارد قابل ملاحظه در بیزینس پلن قابلیت انتقال مهارت های فرد از سوابق گذشته وی به بیزینس مورد نظرمی باشد. به جز سوابق کاری و مدیریتی فرد اشتراکات و مشابه بودن انها با بیزینس مورد نظر در موفقیت ان بسیار موثر است.

·     منافع اقتصادی: موارد زیر در ایجاد منافع اقتصادی بیزینس موثر هستند و در امتیازدهی نیز منظور خواهند شد.

صنایع واجد شرایط شامل موارد زیر است:

Agrifoods

Technology and green economy

Forestry

Transportation

International Education

Biomedical

Mining & Energy or Natural Gas Sector

Destination Tourism

Value-Added Manufacturing

Aboriginal Peoples and First Nations

- بیزینس می تواند منافع اقتصادی (Significant Economic Benefit) دیگری مانند : به کارگیری تکنولوژی های جدید، توسعه محصولات و سرویس های جدید، توسعه رویکردهای مبتکرانه در بیزینس های سنتی، افزایش صادرات، افزایش رشدو توسعه اقتصادی، تحقیقات تجاری، ایجاد و توسعه سرویس ها و کالا در بازار های دیگر، انتقال دانش، تکنولوژی و تخصص به BC

- مکان بیزینس از جمله موارد مهم در این رابطه است که با توجه به جمعیت منطقه مورد بررسی قرار می گیرد که امتیازات بالاتر به مناطق کم جمعیت تر تعلق می گیرد.

·   امتیاز انحصاری: این نوع بیزینس ها میتوانند قابل قبول و واجد شرایط باشند در صورتیکه متقاضی بتواند ثابت کند که بیزینس در نظرگرفته به این منظور قابل اطمینان می باشد.

·   بیزینس های که پذیرفته نمی شوند:

  an immigration-linked investment scheme pursuant to Immigration and Refugee Protection Regulations section 87(5)(b) and as defined in IRPR 87(9)

  any business where the terms of investment include a redemption option pursuant to IRPR 87(6)(d)

 bed and breakfasts, hobby farms and home-based businesses

pay day loan, cheque cashing, money changing and cash machine businesses

  pawnbrokers

 scrap metal recycling

 coin-operated laundries

  automated car wash operations

  businesses selling used goods (excluding collectibles, or businesses that provide value-added services such as repairs, refurbishing or recycling)

real estate development/brokerage, insurance brokerage or business brokerage

 businesses involved in producing, distributing or selling pornography or sexually explicit products or services, or providing sexually oriented services

 any other type of business that by association would tend to bring the BC PNP or the Government of British Columbia into disrepute

 

BCPNP بیزینس هایی را که در منطقه بیش از حد موردنیاز وجود داشته باشند قبول نخواهد کرد مانند:

  convenience stores

  DVD rental stores

  gasoline service stations

  personal dry cleaning services

 tanning salons

شرایط سرمایه گذاری

متقاضی باید بتواند حداقل 200000 دلار کانادا از سرمایه شخصی خود در بیزنس مذکور سرمایه گذاری نماید (این نکته را نیز در نظر داشته باشد  از آنجا که کسانیکه امتیاز بالاتری در سیستم امتیاز بندی کسب می کنند می توانند برای این برنامه اقدام نمایند ، سرمایه گذاری حداقل مبلغ تعهدی برای قبولی ایجاد نمیکند )

حداقل مبلغ سرمایه گذاری برای متقاضیانی که برای Key staff اقدام می کنند 400000 دلار خواهد بود وحداقل تعداد شغل ایجاد شده باید 3 باشد .

متقاضی باید در نظر داشته باشد که کل سرمایه ای که در بیزینس خواهد گذاشت ممکن است به عنوان حداقل سرمایه گذاری لازم لحاظ نگردد. چون به جز مواردی که  به صورت معمول به عنوان هزینه های قابل قبول درایجاد بیزینس توسط BC PNP در نظر گرفته شده است مانند: خرید دارایی های بیزینس موجود (شامل انبار) و حقوق صاحبان سرمایه ، خرید تجهیزات جدید ویا انبارگردانی جدید جهت گسترش و بهبود بیزینس، هزینه های مربوط به اجاره، هزینه های بازاریابی جدید، هزینه های اجرایی. ممکن است هزینه های صرف شده در بقیه موارد، در میزان حداقل سرمایه گذاری لازم بی تاثیر باشند. به طورمثال قیمت خرید ملک بیزینس (فقط در بیزینس های جدید ممکن است قابل انجام باشد) در سرمایه گذاری محسوب نخواهد شد مگر اینکه متقاضی بتواند ثابت کند که وجود ملک نقش اساسی در این بیزینس دارد.

مواردی مانند خرید خودرو یا هزینه های انبارگردانی تحت شرایطی و با محدودیت زمانی ممکن است قابل لحاظ در سرمایه کلی باشند.page 15*

زمان بندی بیزینس

هیچ بیزینسی پیش از دعوت برای تکمیل درخواست به عنوان شرط برنامه پذیرفته نخواهد شد.

BC PNP هیچ مدرکی دال بر امضای قرارداد خرید نیاز ندارد درصورتی که متقاضی قصد خرید بیزینسی را دارد که درحال حاضر فعال می باشد.

تامین مالی خارجی

از متقاضیان انتظار می رود حداقل مبلغ سرمایه گذاری را از دارایی شخصی خود انجام دهند، اگرچه امکان استفاده از سرمایه خارجی از شریک تجاری یا موسسه اقتصادی نیز در صورت اثبات لزوم آن قابل انجام است که در این صورت تمام جزییات و چگونگی دستیابی و استفاده ان باید مشخص شود.

ایجاد شغل

این بیزینس باید بتواند حداقل به مدت 6 ماه پیش ازارائه گزارش نهایی برای یک فرد کانادایی یک کارجدید تمام وقت( حداقل 30 ساعت در هفته) ایجاد نماید. و قابلیت حفظ و گسترش آن نیز وجود داشته باشد.(برای متقاضیانی که برای Key staff  اقدام میکنند این تعداد به سه شغل جدید برای سه نفرکانادایی افزایش می یابد)

مشاغل ایجاد شده برای افرادی که به صورت مستقیم و در همان مکان اصلی بیزینس کار می کنند در نظر گرفته می شود. و درامد و حقوق کارمندان باید مطابق با استاندارهای سطح کاری انها باشد.

متقاضیانی که بیزینس موجودی را می خرند، موظفند همان تعداد مشاغل قبلی بیزینس را حفظ کنند و استانداردهای حقوقی آنها را باتوجه به سطح کاری رعایت کنند.

کارمندان کلیدی Key Staff

در صورتی که متقاضی شرایط زیر را داشته باشد، می تواند برای یک KS نیز که تجربه ها و مهارت های وی برای بیزینس متقاضی ضروری می باشد، درخواست ویزای کار بدهد برای اینکه در بیزینس وی کار کند و در صورتی که متقاضی اصلی تمام شرایط قرارداد خود با BC را انجام داد اینKS نیز می تواند برای اقامت دائم کانادا درخواست بدهد.

KS باید تحصیلات و تجربیات لازم جهت اداره و انجام شغل مذکور را داشته باشد. و همچنین میزان تحصیلات و تجربیات وی باید با شغل محوله (مدیریت عالی رتبه، مشاغل تکنیکی و یا فنی حرفه ای و ) هماهنگی داشته باشد.متقاضی اصلی باید بتواند نشان دهد که دلایل منطقی به عنوان ضرورت ابنکار وجود دارد. و حداقل مبلغ سرمایه گذاری در این حالت 400000 می باشد. تعداد مشاغل مورد نیاز برای این شاخه 3 نفر می باشد.

برای درخواست هایی که KS نیز در پرونده موجود هست باید تعداد مشاغل ایجاد شده 3 عدد باشد.

ملزومات KS :

·     باید حداقل به مدت 1 سال در 3 سال گذشته با متقاضی اصلی در مشاغل مدیریتی همکاری داشته و مهارت های لازم  در BCجهت انجام شغل محوله را داشته باشد.

·     شغلی که به وی محول میشود در ردهNOC 0, A باشد.

·     در صورتیکه شغل مذکور محدویت های تحصیلی و کاری نداشته باشد، حداقل تحصیلات افراد حداقل 2 سال تحصیلات بالاتر از دبیرستان داشته باشد.

·     حقوق KS با استانداردهای کانادا در آن شغل برابر باشد.

·     KS نباید سهامی در business داشته باشد.

·     ممکن است مصاحبه ای برای KS برگزار شود.

شراکت در بیرینس

در صورت تمایل متقاضی برای شراکت در بیزینس باید استدلال کافی در این موردوجود داشته باشد و هردو شریک باید در یک بیزینس با هم کار کرده باشند یا سابقه ارتباط کاری قبلی داشته باشند.

هردو نفر باید حداقل امتیازات لازم در این برنامه را داشته باشند. و این مسئله را نیز مورد توجه قرار دهند که به منظور انتخاب شدن از میان متقاضیان دیگر از pool امتیازات هردو آنها یکسان و به اندازه کمترین امتیازمیان ایندو محاسبه خواهد شد. و هیچ گارانتی برای قبولی هرو نفر وجود ندارد چون پرونده هرکدام به صورت جداگانه بررسی می شود.

مراحل و چگونگی پروسه:

برای برنامه کارآفرینی BC باید از طریق سیستم آنلاین BC PNP  اقدام کرد که شامل سه مرحله اصلی پیش ازفرستادن درخواست اقامت دائم کانادا می باشد.

۱.    آمادگی پیش از ثبت نام:  توصیه می شود که متقاضی پیش از هر کار ابتدا درخواست یک ویزای موقت برای کانادا و بازدید از BC برای بررسی شرایط موجود بدهد و سفر اکتشافی در این زمینه انجام دهدو در این راستا موارد زیر را مورد توجه قرار دهد:

·     جستجو و بررسی شرایط لازم بیزینس از منابع انلاین معرفی شده

·     جستجو وبررسی بیزنس در مناطق مختلف BC

·     بررسی شرایط خرید بیزینس: که توصیه می شود این کار پیش از قبولی و گرفتنWork permit    انجام نشود و اگر انجام شود تمام ریسک این کار به عهده متقاضی خواهد بود.

·     جستجو و بررسی تمام جوانب از طریق منابع آنلاین موجود

۲.    ثبت نام در برنامه کارآفرینی (BC PNP): اولین گام برای مهاجرت به BC از طریق کارآفرینی ثبت نام و ایجاد پروفایل الکترونیکی میباشد که یک سیستم امتیازبندی آنلاین می باشد و براساس اطلاعات متقاضی امتیازات وی را محاسبه کرده و در صورتیکه متقاضی حداقل  امتیاز هر قسمت را کسب بکند پروفایل وی در pool قرار میگیرد و به مدت 6 ماه درآن می ماند و در صورتیکه امتیاز کلی متقاضی در میان سایر متقاضیان برتر باشد به عنوان کاندیدا انتخاب میشود (هر ماه 200 کاندید ازامتیازات برتراز pool انتخاب می شود) تا درخواست اقدام برای این برنامه را به صورت کامل ارائه دهد.

·     هزینه بررسی این قسمت از پرونده 350 دلارکانادا و غیرقابل برگشت می باشد.

·     امکان تغییر اطلاعات پس از ثبت نام وجود ندارد.

·     تعداد دعوت نامه هایی که صادر خواهد شد ممکن است تغییر کند.

ایده بیزینس: یکی از ضروریات این برنامه می باشد وباید بین 1000 تا 1500 کلمه بوده و توضیحاتی در تمام موارد گفته شده ارائه دهد، موارد کلی قابل ذکر در ایده بیزینس شامل:

·     توضیح بیزینس و چگونگی اجرا

·     آنایز و بررسی های رقابتی

·     شرح و جزییات سرمایه گذاری مورد نیاز

·     منابع انسانی شامل مشاغل قابل ایجاد و حفظ

·     ارزیابی دوام طولانی مدت بیزینس با توجه به مهارت های مدیریتی متقاضی نقش فرد در بیزینس

·     نقش فرد متقاضی در بیزنس

·     بررسی ها و جستجو های لازم  

·     بررسی عامل ریسک

در صورت خرید بیزینس موجود علاوه بر موارد ذکرشده، موارد زیر نیز باید بررسی شوند:

·     معرفی و توضیح بیزینس موجود و کارمندان آن

·     خلاصه ای از ترازنامه ها، سود و زیان و حقوق کارمندان در 3 سال گذشته

·     شرح پیشینه بیزینس و سلامت مالی آن

·     شرح چگونگی ایجاد ارزش بیزینس توسط متقاضی

·     شرح برنامه های متقاضی جهت بهبود و گسترش بیزینس

در مورد key staff هم در این قسمت باید توضیحات لازم و دلایل لزوم آن شرح داده شود.

آمار بازاری در این قسمت نباید ذکر شوند.

قابلیت انتقال سوابق کاری و بیزینس:

امتیاز این قسمت براساس تجربه مستقیم و یا تجربه صنایع مرتبط در 10 سال گذشته محاسبه می گردد.

منظور از تجربه مستقیم، تجربه ایست که درصنعت مربوطه همان بیزینس و همچنین موجود در لیست لینک زیر باشد:

http://www23.statcan.gc.ca/imdb/p3VD.pl?Function=getVDPage1&db=imdb&dis=2&adm=8&TVD=118464

تجربه مرتبط به تجربه ای گفته می شود که از صنایع مرتبط همان بیزینس مورد نظر باشد.

 

۳.    تکمیل در خواست : در صورت دریافت دعوت نامه متقاضی باید ظرف مدت 4 ماه کلیه مدارک، فرم ها ، گواهی ارزشیابی و برنامه بیزینس خود را کامل نماید و به همراه هزینه بررسی پرونده که 3500 دلار و برای متقاضیان دارای key staff 4500 دلار می باشد (غیر قابل برگشت) برای اداره  BC PNP بفرستد.

بعد از بررسی پرونده متقاضی ممکن است درخواست حضور در مصاحبه در شهر ونکووربرای متقاضی صادرکه به زبان انگلیسی یا فرانسه برگزار می گردد و در صورت نیاز متقاضی می تواند از سرویس مترجم معرفی شده استفاده نماید.

در مصاحبه از متقاضی در مورد سوابق کاری و مدیریتی وی و همچنین Business plan سوال خواهد شد.

در صورت قبولی پرونده متقاضی باید Performance Agreement با دولت BC به عنوان تعهد ایجاد مشاغل گفته شده، میزان سرمایه گذاری، محل زندگی، مدیریت روزانه، نوع و محل بیزینس، زمان بندی و سایر تعهدات یاد شده امضا نماید.

پس از آن BC PNPبرای متقاضی Letter of Confirmation (work permit support letter) صادر کرده و متقاضی باید درخواست work permit برای اداره مهاجرت کانادا بفرستد. بعد از صدور work permit که مدتآن دوسال می باشد متقاضی و وابستگان اومی توانندوارد کانادا شده و برای ایجاد بیزینس اقدام نمایند.

۴.     کاندید شدن برای دریافت گواهی استان: متقاضی باید ظرف مدت 12 ماه بعد از تاریخ Letter of Confirmation   با ویزای کاروارد کانادا شود، در غیر اینصورت پرونده باطل خواهد شد.

ظرف مدت 2 ماه بعد از ورود به BC، متقاضی باید Arrival report خود را به BC PNP تسلیم نماید که شامل اطلاعات اولیه تماس، محل زندگی، ویزای کار و اطلاع در مورد وارد کردن مبلغ مورد نیاز سرمایه گذاری به یکی از موسسات مالی کانادا می باشد

. بعد از ورود به BC متقاضی باید در 20 ماه بیزینس خود را اجرا نماید.

بین 18 تا 20 ماه بعد از ورود به BC متقاضی باید Final Report‌خود را ارائه داده و بعد ازبررسی آن توسط BC PNP که ممکن است به درخواست اطلاعات و مدارک بیشتر و یا بازدید از بیزینس نیز منجر شود، در صورت پذیرفته شدن برای متقاضی Confirmation of Nomination  صادر می شود.

5.    در خواست اقامت دائم: متقاضی با دریافت Confirmation of Nomination می تواند برای اقامت دائم کانادا اقدام نماید.

 


تعداد بازدید: ۱۰۵۰۰