برنامه های استان پرنس ادوارد برای مهاجرت به کانادا

برنامه های استان پرنس ادوارد برای مهاجرت به کانادا - Immigration to Quebec

 

برنامه مهاجرت به استان پرنس ادوارد 
Prince Edward Island Nominee Program
 
اداره مهاجرت استان پرنس ادوارد  در هفت گروه به جذب مهاجر اقدام می کند:
Skilled Worker Stream
در این گروه افراد تحصیل کرده و یا صاحبان مهارتهای فنی که بتوانند پاسخی به نیاز بازار کار این جزیره باشند را شامل می شود. متقاضیان بایستی خود شغل مورد نظر خود را یافته و پس از دریافت پیشنهاد کار از یک کارفرمای پرنس ادواردی اقدام به درخواست مهاجرت نمایند. 
 Critical Worker Stream
در این گروه هدف جذب صاحبان مهارتهایی است که بازار کار این جزیره در آن حرفه ها با کمبود نیروی کار مواجه است.
International Graduate Stream
در این گروه دانش آموختگان دانشگاههای کانادا که به تازگی تحصیل خود را تمام کرده اند هدف هستند.
Family Connection Stream
در این گروه افرادی که در این استان خویشاوند نزدیک دارند می توانند اقدام کنند.
Work Permit Stream
این روش شباهت بسیاری با روش تجاری دارد جز اینکه فرد بعد از قبولی در مصاحبه این استان ویزای موقت کار دریافت می کند و به این استان می رود و بعد برای مراحل بعدی و دریافت اقامت اقدام می کند.
 
روشهای تجاری:
 
دولت این استان در برنامه استانی خود که اخیرا در ماه مارس به اجرا گذشته شده است برای صاحبان سرمایه ۲ برنامه ( با هدف کار آفرینی و ایجاد اشتغال )به شرح زیر در نظر گرفته است: 
 
One Hundered Percent Business Ownership Stream
 
 برای سرمایه گذرانی که مایل باشند که در این استان بیزینسی را با مالکیت ۱۰۰% خود و بدون شریک راه اندازی نموده یا بخرند. در این شاخه، امکان مشارکت برای متقاضی وجود ندارد.
 
 
Partial Business Ownership Stream
 
برای سرمایه گذرانی‌ که بخواهند که در بیزینس‌های موجود و فعال این استان شریک شوند. اگر متقاضی در یک بیزنسی که فعال است سرمایه گذاری نماید باید ۳۳.۳۳ درصد سهام را بخرد، یا این که میزان سرمایه او ۱.۰۰۰.۰۰۰ دلار کمتر نباشد. 
 
 
 شرایط  لازم برای هر دو گروه یکسان است  با این تفاوت که در گروه اول متقاضی ملزم است که قرار داد خرید بیزینس خود را نیز ارائه کند، در گروه دوم متقاضی ملزم است که قرار داد سرمایه گذاری خود را ارائه نماید.
 
۱. متقاضی حداقل ۴۰۰.۰۰۰ دلار کانادا دارائی خالص داشته باشد.
 
۲. درمرحله اول پیشنهاد بیزینس خود و در مرحلهٔ دوم( پس از بازدید از استان) بیزینس پلان خود ؛حاوی چگونگی‌ انتقال و استقرار آن بیزنس را؛ ارائه نماید.
 
۳. بتواند  ۵۰ امتیاز   در زمینه سن، تجربه کاری- مدیریتی،تحصیلی‌، مهارت‌های زبانی‌ و قابلیت ماندگاری لازم برای  تأسیس و ادارهٔ موفق  بیزینس خود کسب نماید.
 
۴. متقاضی باید مدارک آزمون آیلتس که در ۳ سال گذشته کسب نموده باشد را ارائه کند، به علاوه به منظور اخذ تأییدیه فاکتور زبان ملزم است که  حداقل نمره ۵ از آزمون سنجش زبان کانادا سی‌ ل بی‌ پی‌ آتی را نیز کسب نماید. چنانچه نمرهٔ زبان متقاضی کمتر از میزان لازم باشد باید، مبلغ۱۰.۰۰۰ دلار کانادا ودیعه بگذارد، و در صورتی‌ که پس از یک سال از لندینگ زبان خود را به سطح قابل قبول برساند  این مبلغ بدون سود به وی باز گردانده میشود.
 
۵. متقاضی بتواند حداقل ۱۵۰.۰۰۰ دلار در این استان سرمایه گذاری نماید.
 
۶. برنامه خود برای  استقرار- با اعلام قصد مهاجرت و اقامت در این استان- و شروع بیزینس خود را به شکل روشن و دقیق ارائه کند (این برنامه متفاوت از بیزینس پلان است).
 
۷. بتواند با امضا قرار داد رهن با  دولت این استان، مبلغ ۱۰۰ هزار دلار کانادا  نزد. دولت این استان ودیعه بگذارد.
 
۸. مدارکی ارائه کند که نشان دهد توانی مالی کافی‌ برای حداقل ۱ سال زندگی‌ و راه اندازی بیزینس خود  در این استان را دارد.
 
۹. متقاضی ملزم است که شخصاً ۱۰۰% مدیریت بیزینس خود را در گروه اول، و ۱/۳ در صورت مشارکت بر عهده داشته باشد.
 
۱۰. مدیریت متقاضی باید مستمر، دائم و از داخل خاک این استان انجام شود برای اطلاع از معنی‌ مدیریت مستمر به سایت دولت این استان نگاه کنید.
 
۱۱. متقاضی ملزم است که یک سفر ۵ روزه تحقیقاتی‌ و مصاحبه با افسر مهاجرت این استان انجام دهد. به علاوه با مشاوران اقتصادی، صاحبان بیزینس ها، و دیگر افراد مرتبط دیدار نماید.
 
۱۲. پس از انجام این سفر در صورت قببلی در مصاحبه، ملزم است که قرار داد خرید بیزینس مورد نظر یا قرار داد مشارکت یا سرمایه گذاری در این استان را به همراه سایر مدارک ارائه کند.
 
 
اولویت‌های استان پرینس ادوارد در انتخاب نامزد‌های استانی بر اساس مورد زیر است:
 
۱- بیزینسی که موجب  افزایش و توسعه صادرات این استان گردد.
 
۲- بیزینس در زمینهٔ صنعت ماهیگیری، جنگلداری،کشاورزی.
 
۳- سرمایه گذاری که به  تنوع و تعدد صنایع  در مناطق روستایی این استان کمک کند.
 
۴- سرمایه گذاری که موجب گسترش صنایع  نوظهور  مانند بیو ساینس، تکنولوژی اطلاعات،صنایع هوا فضا، و انرژی های  تجدید پذیر.
 
***لازم به ذکر است که در این میان همواره  ترجیح با کسانیست که بتواند نشان دهند که  قادر هستند میزان اشتغال در این بیزینس‌ها را افزایش داده یا در همان سطح حفظ نمایند.
 
*** دولت این استان سرمایه گذاری در ۱۱ مورد را  برای نامزدهای استانی غیر مجاز اعلام کرده است؛
 
۱- بیزینس اجاره تختخواب همراه صبحانه ،خرید مزرعه برای سرگرمی، بیزینس‌های خانگی
 
۲- بیزینس های پرداخت وامهای روزانه،چک نقد کردن،پول چنج کردن.
 
۳- بیزینس وام دهنده های خصوصی.
 
۴- خرید و فروش اجناس دست دوم، مگر این که منجر به ایجاد ارزش افزوده گردد، مثل بیزینس هایئ مربوط به تعمیر، بازسازی،    باز تولید، باز یافت اجناس.
 
۵- فعالیت در زمینه، رهن. اجاره، خرید، فروش املاک، خدمات کارگزاری بیمه‌، واسطه گری تجاری،هر گونه فعالیت دلّالی
 
۶- بیزینس هایئ که خدمات مالی ارائه میدهند
 
۷- خدمات مشاوره
 
۸- بیزینس هایئ که صرفاً به منظور جذب و دسترسی‌ به سرمایه مهاجران سرمایه گذار شکل می‌گیرد
 
۹- کارآموزی
 
۱۰- هرنوع بیزینسی که موجب ایجاد بی‌ اعتمادی و بی‌ اعتباری برای دولت این استان شود
 
۱۱- بیزینس هایئ که غیر سهامی هستند، و سهام آنها قابل عرضه نیست
 
 
هزینه رسیدگی به  در خواست متقاضی ۲۵۰۰ دلار کانادا است، چنانچه  با این درخواست موافقت نشود ، مبلغ ۲۰۰۰ دلار،  از ان  
مسترد خواهد شد.
 

تعداد بازدید: ۴۲۶۷