برنامه های استان نوا اسکوشیا برای مهاجرت به کانادا

برنامه های استان نوا اسکوشیا برای مهاجرت به کانادا - Quebec Immigration

برنامه استانی نوا اسکوشیا

 
Nova Scotia Nominee Program
 
 

توجه: استان نوا اسکوشیا از تاریخ ۶ مارس ۲۰۱۴ نیروی متخصص مهاجر می پذیرد بدون نیاز به داشتن پیشنهاد شغل




برنامهٔ  دولت این استان برای جذب سرمایه گذار اختصاص دارد به کسانی‌ که سابقه مالکیت یا اداره یک مزرعه را دارند یا در این زمینه تجربهٔ کاری مرتبط دارند.
 
شرایط لازم برای اقدام:
 
۱- داشتن ۳ سال سابقه مالکیت یا اداره یک مزرعه و یا داشتن تجربهٔ کاری مرتبط در۵سال گذشته ؛
 
۲- داشتن حداقل ۱۵۰.۰۰۰ دلار دارائی خالص  پس از کسر تمام هزینه‌های مربوط به  سفر به استان برای تحقیقات،مهاجرت ، استقرار و آغاز زندگی‌ برای خود و همراهان پیش از خرید مزرعه؛
 
۳- ارأیه بیزینس پلان با موضوع تولید محصولات غذائی (برای اطلاعات بیشتر  در مورد محتوای بیزینس پلان به جزوه راهنمای تدوین بیزینس پلان در ضمائم نگاه کنید)؛
 
۴- متقاضی بخواهد که  حداقل ۱۰۰.۰۰۰ دلار کانادا، از طریق خرید مزرعه، یا بیزینس  فعال دیگر و یا مشارکت در بیزینس‌های دیگر(مثلا خرید زمین یا ماشین آلات ،  سرمایه گذاری در سرمایه در گردش یک بیزینس) در این استان سرمایه گذاری نماید.در صورت شراکت متقاضی باید حداقل ادارهٔ یک سوم آن بیزینس را شخصاً به عهده بگیرد؛
 
۵- برای انجام تحقیقات یک سفر حداقل ۵ روزه  همانند آنچه در استان‌های دیگر گفتیم انجام دهد؛
 
۶- برای اثبات  مهارتهای زبانی خود (انگلیسی‌ یا فرانسه) مدرکی‌ در سطح حداقل متوسط ارائه دهد؛
 
۷- سنّ متقاضی بین ۲۱ تا ۵۵ سال باشد؛
 
۸- حداقل تحصیلات متوسطه  (۱۲ سال) را یا یک دورهٔ فنی‌ حرفه‌یی‌ از موسسات معتبر  را تمام کرده باشد؛
 
۹- اگر فعالیت در بیزینس مورد نظر متقاضی مستلزم کسب مجوز یا مدرک خاصی‌ در این استان هست، باید قبل آاز اقدام با آن انجمن، نظام صنفی، یا اتحادیه، (در سطح استانی یا کشوری) مکاتبه نموده، و آن  مرجع تائید کند که متقاضی شرایط لازم برای دریافت آن مجوز یا مدرک را دارد. برای
 
۱۰- متقاضی یا همسرش مهارتی داشته باشند که در کنار کار کشاورزی بتوانند در این استان کسب در آمد نمایند؛
 
ملاحظات:
 
 
۱- در این استان کسب امتیاز خاص جزو شرایط اقدام نیست.
 
۲- بیزینس متقاضی باید در زمینهٔ تولید محصولات کشاورزی اولیه در این استان باشد به علاوه موجب ایجاد ارزش افزوده  برای محصولات کشاورزی نیز گردد.
 
۳- بیزینس پلان متقاضی باید حداقل سالانه ۱۰.۰۰۰دلار درآمد خالص ایجاد کند.
 
۴- خرید مزرعه به منظور انتفاع شخصی‌  برای نامزد استانی  جایز نیست.
 
۵- متقاضی در طول سفر ملزم است که ۲ مصاحبه با مقامات وزارت کشاورزی و افسر مهاجرت این استان انجام دهد.لازم به توضیح است که این  شاخه از برنامهٔ استانی مشترکا توسط دولت استان و وزارت کشاورزی  نوا اسکوشیا انجام میشود.
 
۶- در این استان برای این شاخه از برنامه‌ی استانی دادن ضمانت۷۵۰۰۰دلار برای انجام تعهدات لازم نیست دلیل آن هم این است که هدف این برنامه تقویت روستاها و رشد  کشاورزی  است و با هدف برنامه‌های مربوط به کارفرینان  یا سرمایه گذاران متفاوت است.( همانند استان آلبرتا) 
 
۷- پس از کسب نامزدی استان متقاضی ۹۰روزاز تاریخ صدور گواهی نامزدی ، فرصت دارد تا  درخواست اقامت دایم خود را به همراه اصل گواهی نامزدی این استان به دفتر سی‌‌ای سی‌ مربوطه ارسال نماید.
 
 
 روند رسیدگی نیز در این استان همانند سایر استان‌ها از ۳ مرحله اصلی‌ تشکیل شده است :
 
 
الف -درخواست سفر تحقیقاتی‌ ،ارائه بیزینس پلان و انجام مصاحبه؛
 
ب- ارسال درخواست اخذ نامزدی این استان به همراه مدارک درخواستی ، به شرحی که در صفحهٔ ۹ راهنما آمده است؛
 
ج- ارسال درخواست اقامت دائم از دولت فدرال پس از کسب نامزدی استان؛
 
 
 محدودیت‌های این برنامه:
 
۱- این برنامه برای مهاجرت  پدر ،مادر،فرزند کسی‌ که مقیم دایم یا شهروند کانادا است پیش بینی‌ نشده است برای آوردن این افراد باید از طریق دولت فدرال اقدام شود.
 
۲- کسانی‌ که به طور غیر قانونی‌  در کانادا هستند یا کسانی‌ که ممنوع الورود به کانادا شناخته شده اند مجاز به اقدام نیستند.
 
 ۳- دانشجویان خارجی‌ یا همسرانشان که در کانادا درس میخوانند مجاز به اقدام نیستند.
 
 

تعداد بازدید: ۷۸۶۴