loading
loading
برنامه کارآفرینی جزیره پرنس ادوارد
برنامه کارآفرینی جزیره پرنس ادوارد

استان جزیره پرنس ادوارد

جزیره پرنس ادوارد یکی از استان های کانادا است که از جزیره ای به همین نام و چند جزیره دیگر تشکیل شده است. این استان در نزدیکی استان های نیوبرانزویک، نواسکوشیا و کبک است. در مقایسه با سایر استان های کانادا دارای جمعیت و مساحت کمتری است. جزیره پرنس ادوارد دارای چندین نام است: "باغی در خلیج" که اشاره به مزارع سر سبز کشاورزی در کنار آب دارد، "محل تولد کنفدراسیون" که بازگشت به جلسه برگزار شده در شهر شارلوت تاون در سال ۱۸۶۴ دارد و پرنس ادوارد طبق توافق در آن جلسه به کنفدراسیون پیوست و هفتمین استان کانادا شد. اقتصاد این استان مزرعه داری است که تولید ۲۵٪ سیب زمینی کانادا را بر عهده دارد. این جزیره محل مهاجران قدیمی کانادا است. طبق سرشماری سال ۲۰۱۱، جزیره پرنس ادوارد ۱۴۰٫۲۰۴ نفر جمعیت دارد. در ۲۰۰ کیلومتری شمال هلیفکس (استان نواسکوشیا) و ۶۰۰ کیلومتری شرق کبک سیتی قراردارد.این استان کوچک ترین و کم جمعیت ترین استان کانادا محسوب می شود.

برنامه های تجاری استان جزیره پرنس ادوارد

برنامه های تجاری این استان به سه دسته تقسیم می شوند:

  1. مالکیت 100% بیزینسOwnership Stream 100%
  2. مالکیت نسبی (بخشی از بیزینس) Partial Ownership Stream
  3. اجازه کار یا Work Permit Stream

راهنمای ارسال درخواست برای برنامه های تجاری استان پرنس ادوارد را اینجا بخوانید. 

1. مالکیت 100% بیزینس

شرایط لازم:

  • داشتن حداقل 50 امتیاز در فرم ارزیابی روی سایت پرنس ادوارد.
  • ارزش خالص دارایی های شخصی معادل 600,000 دلار که به صورت قانونی بدست آمده است. 
  • داشتن حداقل تحصیلات دیپلم دبیرستان
  • سن 21 تا 59 سال در هنگام ارسال پرونده مهاجرتی. 
  • داشتن مهارت های مدیریتی قابل انتقال و تجربه مالکیت کسب و کار.
  • تکمیل و ارسال فرم های استانی و مدارک و فرم های فدرال
  • داشتن مدرک آیلتس با نمره 4 با اعتبار مینیموم 2 سال
  • ارائه یک طرح بیزنس کسب و کار با ذکر جزییات در مالکیت 100% بیزینس
  • اثبات تمایل به زندگی و کار و داشتن مدیریت فعال و مداوم در استان پرنس ادوارد
  • تعهد به پرداخت 200,000 دلار به صورت ودیعه به دولت استانی پرنس ادوارد تا زمانی که به تعهدات عمل شود. 
  • انجام مصاحبه

 هزینه ها

هزینه ارسال پرونده 10,000 دلار می باشد. اگر پرونده شما پذیرفته نشود، مبلغ هزینه ارسال پرونده به طور کامل عودت داده می شود. اگر پرونده شما قبل از زمان مصاحبه ریجکت شود، 7,500 دلار عودت داده می شود و اگر پرونده شما پس از مصاحبه ریجکت شود، هیچ هزینه ای عودت داده نمی شود.

 

2. مالکیت نسبی (بخشی از بیزینس)

تمام شرایط مانند 100 درصد مالکیت می باشد تنها تفاوت در این است که:

در این برنامه خرید سهام و شراکت در یک بیزینس، حداقل خرید 33% سهام شرکت با حداقل 150000$ و یا سرمایه گذاری 1000000$ در بیزینس

 

3. مجوز کار WORK PERMIT STREAM

قبل از اقدام برای دریافت اقامت دائم فرد کارآفرین باید تقاضای WORK PERMIT بدهد و برای خرید بیزینس یا سهام یا راه اندازی بیزینس اقدام کند.

در این گروه افرادی که می خواهند سریع تر وارد استان شوند و زودتر کسب و کار خود را شروع کنند، می توانند قبل از نامزدی استان تقاضای اجازه کار دهند پس از ورود به استان و انجام توافقات می توانند اقامت دائم را به اداره مهاجرت ارائه دهند و Temporary Work Permit دریافت کنند. 

 

بیزینس های که در اولویت انتخاب جزیره پرنس ادوارد هستند:

  • زمینه های صادرات – واردات
  • کشاورزی – شیلات جنگل داری
  • گسترش علوم جدید و نوآوری در صنایع هوافضا، انرژی، آی تی، علوم زیستی

مراحل اقدام:

  • درخواست متقاضی بر اساس توانایی ها، تجربه و بیزنس پلان ارائه شده در مدیریت کسب و کار پیشنهادی بررسی می شود.
  • بعد از پذیرفته شدن بیزنس پلان ارائه شده، متقاضی به مصاحبه دعوت می شود.
  • متقاضیان این روش، باید به سفر اکتشافی 5 روزه ی استان بروند، و علاوه بر ملاقات با مقامات کسب و کار آینده نگر، فضای کسب و کاری استان را بررسی کرده و سطح زندگی را از لحاظ هزینه های سکونت، تحصیلات و … از نزدیک مشاهده کنند.
  • بعد از قبولی در مصاحبه، اداره ی مهاجرت انتخاب استانی متقاضی را برای اقامت دائم کانادا ارسال می کند. بعد از بررسی فدرال، یک ویزای کانادایی برای اقامت دائم در کانادا صادر خواهد شد.
  • بعد از ورود به کانادا، متقاضی 2 سال فرصت خواهد داشت توافقات گفته شده را به انجام برساند. بعد از آن که متقاضی سرمایه گذاری لازم را انجام داد، مبلغ 150 هزار دلار باقی مانده ودیعه نیز به او بازگردانده خواهد شد.

 

برنامه نیروی متخصص جزیره پرنس ادوارد

شرایط لازم:

  1. کسب حداقل 50 امتیاز از جدول سیستم امتیازبندی جامع 
  2. داشتن یک پیشنهاد شغلی طولانی مدت تمام وقت (شغل دائمی یا حداقل دو ساله) از یک کارفرما در جزیره پرینس ادوارد در طبقه بندی مشاغل 0، A  یا B
  3. داشتن یک مجوز کاری معتبر در صورتی که در حال حاضر توسط یک کارفرما در این جزیره استخدام شده اید.
  4. حداقل دو سال تحصیل آکادمیک
  5. بین 21 تا 59 سال سن
  6. داشتن حداقل دو سال تجربه کار تمام وقت در پنج سال گذشته
  7. داشتن دانش کافی زبان انگلیسی / فرانسه برای انجام کار
  8. داشتن توان مالی کافی برای زندگی تمام اعضای خانواده
  9.  واقعا قصد زندگی در جزیره پرنس ادوارد را داشته باشد.

 

 

 

آیا میدانید اولین گام برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دایم کانادا تکمیل فرم ارزیابی رایگان است!
ثبت دیدگاه شما
دیدگاه ارسالی شما پیش از نمایش نیاز به تایید مدیریت خواهد داشت
برنامه کارآفرینی استان نیوبرانزویک پرونده می پذیرد

برنامه کارآفرینی استان نیوبرانزویک پرونده می پذیرد

۱۰ مهر ۱۳۹۶ - برنامه کارآفرینی استان نیوبرانزویک کلیات برنامه کارآفرینی استان نیوبرانزویک برای کسانی مناسب است که سابقه مدیریت و مالکیت بیزنس خود را دارند و یا در بیزنس متعلق به دیگری مدیرارشد بوده اند و تمایل دارند که در این استان ساکن شوند و بیزنسی را در این استان راه اندازی کنند. شرایط لازم...
همه پرونده های کنپارس در برنامه نیروی متخصص استان ساسکچوان ثبت شدند

همه پرونده های کنپارس در برنامه نیروی متخصص استان ساسکچوان ثبت شدند

۲۴ امرداد ۱۳۹۶ - مفتخریم به اطلاع برسانیم که با بازگشایی برنامه نیروی متخصص استان ساسکچوان صبح امروز چهارشنبه ۹ اوت ۲۰۱۷، همه پرونده های موکلینکنپارس در این برنامه ثبت شدند.  برنامه نیروی متخصص استان ساسکچوان تحت عنوان International Skilled Worker: Occupation In-Demand  با ظرفیت ۱۲۰۰ نفر صبح امروز چهارشنبه ۹ اوت ۲۰۱۷ بازگشایی شد.  استان ساسکاچوان برای برنامه نیروی متخصص...
خدمات ویژه کنپارس برای تحصیل دانش آموزان ایرانی در مقاطع دبستان و دبیرستان

خدمات ویژه کنپارس برای تحصیل دانش آموزان ایرانی در مقاطع دبستان و دبیرستان

۲۲ خرداد ۱۳۹۶ - مجموعه کنپارس مدتهاست که در زمینه دریافت پذیرش دانش آموزی برای متقاضیان ایرانی در دو مقطع دبستان و دبیرستان برای تحصیل در مدارس مونترآل، تورنتو و یا ونکوور فعال است. این خدمات شامل دریافت ویزای دانش آموزی برای دانش آموز و نیز ویزای موقت برای پدر و یا مادری که قصد...
لیست امتیاز رشته ها برای اقدام به مهاجرت در برنامه نیروی متخصص کبک در سال ۲۰۱۷

لیست امتیاز رشته ها برای اقدام به مهاجرت در برنامه نیروی متخصص کبک در سال ۲۰۱۷

۱۸ اسفند ۱۳۹۵ - اداره مهاجرت کبک درسایت رسمی خود در تاریخ ۸ مارس ۲۰۱۷ لیست رشته های مورد نیاز و همچنین امتیاز هر رشته را اعلام نمود.  لیست رشته های امتیاز دار ۲۰۱۷ به شرح زیر است: رشته های ۱۲ امتیازی (۴ امتیازی برای همسر): فوق لیسانس ژنتیک لیسانس مهندسی کامپیوتر لیسانس علوم کامپیوتر کاردانی تکنو.لوژی پزشکی هسته ای کاردانی تکنولوژی...
تصویر مطلب

پاسخ اداره مهاجرت ساسکچوان به وضعیت بررسی پرونده های نیروی متخصص بعد از ثبت پرونده

۱۷ آذر ۱۳۹۶ - کنپارس طی مکاتباتی که با اداره مهاجرت استان ساسکچوان انجام داد، پاسخ چندین مسئله را برای متقاضیان برنامه مهاجرتی نیروی متخصص این استان شفاف کرد. اداره مهاجرت استان ساسکچوان اعلام کرد که...
تصویر مطلب

چه خبر از مهاجرت به کانادا در ماه نوامبر ۲۰۱۷؟

۱۳ آذر ۱۳۹۶ - خلاصه اخبار مهاجرتی در ماه نوامبر ۲۰۱۷ را همچون ماه های گذشته در زیر بخوانید.   برنامه انتخابی استان آلبرتا از دوم ژانویه تغییر خواهد کرد 30 نوامبر بر اساس اعلام اداره مهاجرت استان آلبرتا، این استان...
تصویر مطلب

آشنایی با برنامه مهاجرتی نیروی متخصص استان ساسکچوان (قسمت ششم: تاثیر سوابق کاری، تحصیلات و نمره زبان همسر)

۹ آذر ۱۳۹۶ - در قسمت پنجم سری مقالات آشنایی با برنامه مهاجرتی نیروی متخصص استان ساسکچوان، توضیح دادیم که برای اقدام در این برنامه باید حداقل امتیاز 60 از 100 را به دست آورید....
تصویر مطلب

آشنایی با برنامه مهاجرتی نیروی متخصص استان ساسکچوان (قسمت پنجم: تأثیر داشتن خویشاوند نزدیک)

۶ آذر ۱۳۹۶ - همانطور که قبلاً نیز در خصوص امتیاز بندی برنامه مهاجرتی نیروی متخصص استان ساسکچوان توضیح داده ایم، حداقل امتیاز لازم برای اقدام در این برنامه ۶۰ از ۱۰۰ می باشد که فاکتورهای امتیاز...

دریافت ویزای دانش آموزی، چگونه؟ چه زمانی؟

۲۱ آذر ۱۳۹۶ - بخشی از برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری که ظهر روز جمعه 17 آذر ماه ۱۳۹۶ برابر با 8 دسامبر ۲۰۱۷ ساعت 21:۰۰ به وقت تهران اجرا شد، به توضیح درباره خدمات ویژه کنپارس برای دریافت ویزای دانش آموزی اختصاص...

اطلاعات موکلین نزد شرکت های مهاجرتی کاملا محرمانه است

۳۰ آبان ۱۳۹۶ - بخشی از برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی شماره 65 با حضور علی مختاری که ظهر روز جمعه 26 آبان ماه ۱۳۹۶ برابر با 17 نوامبر ۲۰۱۷ اجرا شد، به موضوع محرمانه بودن اطلاعات موکلین نزد شرکت های مهاجرتی اختصاص یافت. پاسخ...

دلایلی که آزمون مدیکال رد می شود

۲۳ آبان ۱۳۹۶ - بخشی از برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، که ظهر روز جمعه 19 آبان ماه ۱۳۹۶ برابر با 10 نوامبر ۲۰۱۷ اجرا شد، به توضیح درباره این موضوع که به چه دلایلی آزمون مدیکال...

پاسخ به سوالات مهاجرتی، سوم نوامبر با علی مختاری (برنامه زنده شماره 63)

۱۶ آبان ۱۳۹۶ - برای شنیدن فایل صوتی این برنامه اینجا را کلیک کنید. برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری...

در چه صورت برای درخواست شهروندی، ارائه گواهی سوپیشینه کیفری الزامی ست؟

۱ آبان ۱۳۹۶ - بخش پایانی برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، ظهر روز جمعه 28 مهر ماه ۱۳۹۶ برابر با 20 اکتبر ۲۰۱۷، به دو موضوع زیر اختصاص یافت:  در چه صورت برای درخواست شهروندی، ارائه گواهی سوپیشینه کیفری...
کلیه حقوق برای شرکت خدمات مهاجرت کنپارس محفوظ است
طراحی ، پیاده سازی و پشتیبانی وب سایت توسط شرکت توسعه راهبرد های نرم افزاری مانا
© 2017, Canpars, All rights reserved