loading
loading
برنامه های استان نیوبرانزویک برای مهاجرت به کانادا
برنامه های استان نیوبرانزویک برای مهاجرت به کانادا

 

 برنامه های مهاجرتی نیو برانزویک New Brunswick

آگوست ۲۰۱۵

 

برنامه های مهاجرتی این استان به 4 دسته کلی تقسیم می شوند.

 

  1. Skilled Workers Applicants Express Entry Category: Labour Market Stream- 
  2. (Business Applicants (closed- 
  3. Skilled Worker Applicants with Employer Support- 
  4. Skilled Worker Applicants with Family Support- 

اگر درخواست از طرف استان قبول شد، متقاضی می تواند از دو طریق اقدام نماید:

  1. ارسال درخواست به صورت مستقیم به برنامه استانی نیوبرانزویک
  2. وارد شدن به اکسپرس انتری و دریافت دعوت نامه برای اقدام

شرایط اقدام برای EE LMS

  1. برخورداری از شرایط اقدام برای نیروی ماهر فدرال و داشتن حداقل امتیاز 67 از 100
  2. سن 22 تا55
  3. مدارک دال بر توانایی مالی جهت اقدام در استان)افراد با پیشنهاد شغلی و یا کسانی که در حال حاضر مشغول به کار در استان می باشند نیاز به مدارک مالی نمی باشند.)
  4. داشتن مدرک زبان CLB7
  5. داشتن حداقل، گواهی فارغ التحصیلی دوره متوسطه، دیپلم دبیرستان
  6. داشتن ارزیابی مدارک توسط سازمان های مورد تایید CIC
  7. داشتن حداقل یک سال سابقه کاری تمام وقت معادل (1560 ساعت) در یکی از NOC A, B, 0
  8. امضا فرم اظهارنامه دال بر اینکه شما در این استان زندگی و کار خواهید کرد.

دیگر شرایط لازم برای انتخاب استانی در شاخه اکسپرس اینتری:

 

ü    اولویت اول: وابستگی به New Brunswick یا Connection to New Brunswick

 

متقاضیانی که یکی از شرایط زیر را داشته باشند شامل این دسته از اولویت می شوند و قادر خواهند بود درخواست خود را در هر زمان دلخواه ارسال نمایند.

 

·    کار: افرادی که در حال حاضر مشغول به کار در این استان می باشند.

·    تحصیلات: دانش آموختگان دریک مقطع تحصیلی بالاترازدبیرستان از یکی از موسسات رسمی آموزشی این استان

·    سابقه کار در نیو برانزویک: افرادی که در 5 سال گذشته، سابقه کار حداقل 1 سال تمام وقت در این استان را داشته اند.

·    خویشاوند: داشتن اقوامی که بیش از یک سال در این استان در حال زندگی هستند و مقیم یا شهروند کانادا هستند.

·    پیشنهاد کار: افرادی که دارای پیشنهاد کاری دائم و تمام وقت از کارفرمایی در این استان می باشند.

·    زبان فرانسه: افرادی که زبان اول آنها فرانسه می باشد و مدرک TEF ضمیمه پرونده آنها می باشد.(نمره قبولی برای زبان اول CLB7 به بالا می باشد.)

 

افرادی که تحت یکی از اولویت های بالا اقدام می کنند باید در عنوان ایمیلشان نوع اولویت و کلمه کلیدی ذکر شده باشد. به طور مثال:

Subject: Connection to New Brunswick, work

 

ü    اولویت دوم : حضور در یکی از جلسات آشنایی با نیو برانزویک در 24 ماه اخیر

Attended a New Brunswick Provincial Nominee Program (NBPNP) Information Session in the Past 24 Months

افرادی که در 24 ماه اخیر در جلسات معارفه نیو برانزویک حضور داشته اند و یا با یکی از پرسنل NBPNP در یکی از جلسات داخلی و یا استخدامی بین المللی ملاقات داشته اند.

این افراد باید شواهدی از این حضور را در دست داشته باشند .

 

ü      اولویت سوم: Restricted Submission Period

زمان قبول درخواست های مهاجرتی به صورت محدود توسط وب رسمی مهاجرت استان نیو برانزویک اعلام می شود، در حال حاضر هیچ گونه در خواستی به جز افراد دارای اولویت اول و دوم پذیرفته نمی شود.

به صورت کلی هر ماه به تعداد محدودی از درخواست های افرادیکه تمایل به زندگی در این استان را دارند و درخواست خود را با دلایل قوی مبنی بر تمایلشان به کار و زندگی در این استان ثبت کرده اند، دعوت نامه برای تکمیل درخواست داده می شود، این افراد باید مدارک و شواهدی دال بر توانایی ایجاد شرایط زندگی در این استان و همچنین توانایی و مهارت های شغلی و تحصیلی مورد نیاز استان را داشته باشند. به علت وجود تعداد متقاضیان بالا، درخواست متقاضیان با سوابق کاری زیر پذیرفته می شوند:

مشاغل مورد نیاز استان در حال حاضر:

  1. حوزه فنآوری اطلاعات: برنامه نویس، آنالیست، پشتیبان فنی، کارشناس فروش
  2. آنالیست تجاری (Business Analyst)
  3. مدیرکسب و کار فروش جزئی (Retail trade managers)
  4. مدیر حوزه مهمانداری و آشپز حرفه ای با مدرک تحصیلی مربوطه
  5. مدیر تولید (Manufacture Manager)
  6. مکانیک صنعتی
  7. برق کار صنعتی
  8. کتابدار
  9. مترجم (انگلیسی- فرانسه)
  10. آنالیست مالی و حسابدار (تایید شده کانادا)
  11. http://www.welcomenb.ca/content/welbien/en/immigrating_and_settling/how_to_immigrate/new_brunswick_provincialnomineeprogram/New_Brunswick_express_entry/AdditionalCriteria.html

افرادی که یک یا تعداد بیشتری از شرایط اولویت بندی شده را دارند، باید حداقل شرایط مورد نیاز Federal Skilled worker را دارا باشند یعنی 67 امتیاز از 100 امتیاز خواسته شده ومتعهد شوند که در این استان زندگی و کار خواهند کرد.

Business Applicants

این برنامه از 6 سپتامبر 2013 تا اطلاع ثانوی بسته است.

Skilled Worker Applicants With employer support

افرادی که دارای پیشنهاد کاری معتبر از کارفرمای در نیوبرانزویک هستند وهیچ درخواست مهاجرتی در حال جریانی در هیچ یک از برنامه های مهاجرتی کانادا ندارند، مشغول به تحصیل نیستند، به صورت غیر قانونی در کشور محل اقامت خود . یا کانادا زندگی نمی کنند، کارگرفصلی، به صورت caregiver زندگی نمی کنند و پرونده باز پناهندگی یا پرونده رد شده پناهندگی نیز ندارند در صورت داشتن شرایط زیر می توانند در خواست خود را فرستاده و در صورت قبولی استانی، درخواست اقامت دائم خود را نیز برای دولت فدرال کانادا انجام دهند.

شرایط عمومی:

  1. سن بین 22 تا 55 سال
  2. داشتن مدرک معتبر IELTS, CELPIP, TEF زبان انگلیسی یا فرانسه جهت توانایی انجام وظایف مربوط به شغل مورد نظر، مشاغل مربوط به NOC C, Dباید حداقل امتیاز حداقل CLB4 در هر 4 مهارت را داشته باشند.
  3. مدارک تحصیلی مورد نیازجهت توانایی انجام وظایف مربوط به شغل مورد نظر. متقاضی حتما باید حداقل مدرک دیپلم دبیرستان را داشته باشد.
  4. داشتن پیشنهاد کاری معتبر و واقعی، از کارفرمایی در نیوبرانزویک که حداقل 1 سال از تاسیس شرکتش در این استان گذشته باشد، همراه با مدارک دال بر انجام مصاحبه و استخدام در این شرکت، و گرفتن پیشنهاد کاری دائم و تمام وقت بدون تاریخ اتمام، مطابق با ساعات کار و حقوق استاندارد استان، در یکی از رده های شغلی زیر:
  5. Skill levels O, A, B
  6. Skill level C, Skill type 1, 3, 7, 8, 9
  7. Skill level D, Skill type 1, 3, 7, 8, 9
  8. متقاضیان در رده NOC C, D باید حداقل یک سال پیش از فرستادن درخواست برای همان کارفرمایی که از وی پیشنهاد کاری دارند، کار کرده باشند.
  9. حقوق و مزایای دریافتی متقاضی بایستی در چهارچوب بازار باشد
  10. کار پیشنهادی باید مطایق استاندارد های GNB باشد.
  11. کارفرما باید با مدارک رسمی ثابت کند که برای شغل مورد نظر نتوانسته کارمندی از میان شهروندان و مقیمان کانادایی پیدا کند.
  12. فرد متقاضی باید علاوه بر موارد گفته شده حداقل امتیاز 50 از جدول زیر کسب نماید.

 

سن

24-22

55-24

امتیاز

5

10

 

مهارت

توانایی صحبت کردن

انگلیسی

فرانسه

پیشرفته

Operational command of the language with only occasional inaccuracies

9

9

متوسط

Effective command of the language despite some inaccuracies and misunderstandings

7

7

مبتدی

Partial competence in familiar situations.

4

4

امتیاز حداکثر 15 می باشد

 

سطح تحصیلات

موارد موردنیاز

امتیاز

دیپلم دبیرستان

مدرک دیپلم دبیرستان

10

تحصیلات بالاتر از دبیرستان

مدرک تحصیلی بالاتر از دبیرستان از دانشگاه یا کالج با طول دوره تمام وقت 3 سال به بالا

یا

مدرک تحصیلی بالاتر از دبیرستان از موسسات فنی حرفه ای با طول دوره تمام وقت 2 سال به بالا

15

تحصیلات تکمیلی

مدرک فوق لیسانس بعد از اتمام لیسانس

یا

مدرک دکترا حداقل 3 ساله تمام وقت یعد از تکمیل فوق لیسانس

18

اقوام در نیو برانزویک

یکی از اقوام نزدیک متقاضی و یا همسر وی مقیم دائم و یا شهروند کانادا باشند و در نیوبرانزویک زندگی کنند. شامل: پدر، مادر، فرزند، برادر، خواهر، پدربزرگ، مادربزرگ، عمو، عمه، دایی، خاله، خواهرزاده و برادر زاده می باشد

10

سابقه تحصیل در نیوبرانزویک

تحصیلات حداقل 1 ساله بعد از دبیرستان در این استان

تحصیلات حداقل 2 ساله بعد از دبیرستان در این استان

5

10

سابقه کار در نیوبرانزویک

سابقه کار حداقل 1 سال در این استان در 5 سال گذشته

سابقه کار حداقل 2 سال در این استان در 5 سال گذشته

سابقه کارهمسر حداقل 6 ماه در این استان در 1 سال گذشته

10

15

5

Labour Market Opinion

داشتن LMO مثبت از HRSDC

10

مهارت های شغلی اضافه

You can demonstrate successful employment in a second occupation, where the occupation is different from your intended occupation in New Brunswick. The occupation must be skilled and supported by a diploma or trade certificate

5

حداکثر 25 امتیاز

 

سابقه کار

1 سال

2سال

3سال

4سال

5سال

امتیاز

2

4

6

8

10

 

Skilled Worker Applicants with Family Support

افرادی که یکی از اقوام نزدیک آنها مقیم دائم و یا شهروند کانادا هستند و در این استان زندگی می کنند وهیچ درخواست مهاجرتی در حال جریانی در هیچ یک از برنامه های مهاجرتی کانادا ندارند، مشغول به تحصیل نیستند، به صورت غیر قانونی در کشور محل اقامت خود یا کانادا زندگی نمی کنند، کارگرفصلی نیستند، به صورت caregiver زندگی نمی کنند و پرونده باز پناهندگی یا پرونده رد شده پناهندگی نیز ندارند در صورت داشتن شرایط زیر می توانند در خواست خود را فرستاده و در صورت قبولی استانی، درخواست اقامت دائم خود را نیز برای دولت فدرال کانادا انجام دهند.

شرایط عمومی متقاضی:

  1. فرد متقاضی باید نسبت فامیلی نزدیک با حمایت کننده خود در این استان داشته باشد، نسبت فامیلی شامل: متقاضی یا همسر وی باید فرزند غیر وابسته یا خواهر، برادر، فرزند خواهر یا برادر یا نوه فرد حمایت کننده باشد.
  2. سن متقاضی باید بین 22 تا 50 سال باشد.
  3. متقاضی باید دانش زبانی لازم برای انجام وظایف کار مورد نظر خود در استان را داشته باشد. به این منظور شخص باید یا مدرک آیلتس جنرال با نمره کلی 4 به بالا و یا مدرک TEF فرانسه که تسلط وی را در

شرایط عمومی حمایت کننده:

  1. نسبت فامیلی ذکر شده در بالا وجود داشته باشد.
  2. فرد مقیم دائم و یا شهروند کانادا باشد و به صورت تمام وقت در نیوبرانزویک زندگی کند.
  3. فرد حداقل در12 ماه پیوسته گذشته از تاریخ ارسال پرونده مهاجرتیو گرفتن شماره پرونده دارای business در استان باشد و یا در حداقل 12 ماه پیوسته گذشته ازتاریخ ارسال پرونده مهاجرتی و گرفتن شماره پرونده، در استان کار کرده باشد در سطوح

 

آیا میدانید اولین گام برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دایم کانادا تکمیل فرم ارزیابی رایگان است!
ثبت دیدگاه شما
دیدگاه ارسالی شما پیش از نمایش نیاز به تایید مدیریت خواهد داشت
برنامه کارآفرینی استان نیوبرانزویک پرونده می پذیرد

برنامه کارآفرینی استان نیوبرانزویک پرونده می پذیرد

۱۰ مهر ۱۳۹۶ - برنامه کارآفرینی استان نیوبرانزویک کلیات برنامه کارآفرینی استان نیوبرانزویک برای کسانی مناسب است که سابقه مدیریت و مالکیت بیزنس خود را دارند و یا در بیزنس متعلق به دیگری مدیرارشد بوده اند و تمایل دارند که در این استان ساکن شوند و بیزنسی را در این استان راه اندازی کنند. شرایط لازم...
همه پرونده های کنپارس در برنامه نیروی متخصص استان ساسکچوان ثبت شدند

همه پرونده های کنپارس در برنامه نیروی متخصص استان ساسکچوان ثبت شدند

۲۴ امرداد ۱۳۹۶ - مفتخریم به اطلاع برسانیم که با بازگشایی برنامه نیروی متخصص استان ساسکچوان صبح امروز چهارشنبه ۹ اوت ۲۰۱۷، همه پرونده های موکلینکنپارس در این برنامه ثبت شدند.  برنامه نیروی متخصص استان ساسکچوان تحت عنوان International Skilled Worker: Occupation In-Demand  با ظرفیت ۱۲۰۰ نفر صبح امروز چهارشنبه ۹ اوت ۲۰۱۷ بازگشایی شد.  استان ساسکاچوان برای برنامه نیروی متخصص...
خدمات ویژه کنپارس برای تحصیل دانش آموزان ایرانی در مقاطع دبستان و دبیرستان

خدمات ویژه کنپارس برای تحصیل دانش آموزان ایرانی در مقاطع دبستان و دبیرستان

۲۲ خرداد ۱۳۹۶ - مجموعه کنپارس مدتهاست که در زمینه دریافت پذیرش دانش آموزی برای متقاضیان ایرانی در دو مقطع دبستان و دبیرستان برای تحصیل در مدارس مونترآل، تورنتو و یا ونکوور فعال است. این خدمات شامل دریافت ویزای دانش آموزی برای دانش آموز و نیز ویزای موقت برای پدر و یا مادری که قصد...
لیست امتیاز رشته ها برای اقدام به مهاجرت در برنامه نیروی متخصص کبک در سال ۲۰۱۷

لیست امتیاز رشته ها برای اقدام به مهاجرت در برنامه نیروی متخصص کبک در سال ۲۰۱۷

۱۸ اسفند ۱۳۹۵ - اداره مهاجرت کبک درسایت رسمی خود در تاریخ ۸ مارس ۲۰۱۷ لیست رشته های مورد نیاز و همچنین امتیاز هر رشته را اعلام نمود.  لیست رشته های امتیاز دار ۲۰۱۷ به شرح زیر است: رشته های ۱۲ امتیازی (۴ امتیازی برای همسر): فوق لیسانس ژنتیک لیسانس مهندسی کامپیوتر لیسانس علوم کامپیوتر کاردانی تکنو.لوژی پزشکی هسته ای کاردانی تکنولوژی...
تصویر مطلب

پاسخ اداره مهاجرت ساسکچوان به وضعیت بررسی پرونده های نیروی متخصص بعد از ثبت پرونده

۱۷ آذر ۱۳۹۶ - کنپارس طی مکاتباتی که با اداره مهاجرت استان ساسکچوان انجام داد، پاسخ چندین مسئله را برای متقاضیان برنامه مهاجرتی نیروی متخصص این استان شفاف کرد. اداره مهاجرت استان ساسکچوان اعلام کرد که...
تصویر مطلب

چه خبر از مهاجرت به کانادا در ماه نوامبر ۲۰۱۷؟

۱۳ آذر ۱۳۹۶ - خلاصه اخبار مهاجرتی در ماه نوامبر ۲۰۱۷ را همچون ماه های گذشته در زیر بخوانید.   برنامه انتخابی استان آلبرتا از دوم ژانویه تغییر خواهد کرد 30 نوامبر بر اساس اعلام اداره مهاجرت استان آلبرتا، این استان...
تصویر مطلب

آشنایی با برنامه مهاجرتی نیروی متخصص استان ساسکچوان (قسمت ششم: تاثیر سوابق کاری، تحصیلات و نمره زبان همسر)

۹ آذر ۱۳۹۶ - در قسمت پنجم سری مقالات آشنایی با برنامه مهاجرتی نیروی متخصص استان ساسکچوان، توضیح دادیم که برای اقدام در این برنامه باید حداقل امتیاز 60 از 100 را به دست آورید....
تصویر مطلب

آشنایی با برنامه مهاجرتی نیروی متخصص استان ساسکچوان (قسمت پنجم: تأثیر داشتن خویشاوند نزدیک)

۶ آذر ۱۳۹۶ - همانطور که قبلاً نیز در خصوص امتیاز بندی برنامه مهاجرتی نیروی متخصص استان ساسکچوان توضیح داده ایم، حداقل امتیاز لازم برای اقدام در این برنامه ۶۰ از ۱۰۰ می باشد که فاکتورهای امتیاز...

دریافت ویزای دانش آموزی، چگونه؟ چه زمانی؟

۲۱ آذر ۱۳۹۶ - بخشی از برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری که ظهر روز جمعه 17 آذر ماه ۱۳۹۶ برابر با 8 دسامبر ۲۰۱۷ ساعت 21:۰۰ به وقت تهران اجرا شد، به توضیح درباره خدمات ویژه کنپارس برای دریافت ویزای دانش آموزی اختصاص...

اطلاعات موکلین نزد شرکت های مهاجرتی کاملا محرمانه است

۳۰ آبان ۱۳۹۶ - بخشی از برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی شماره 65 با حضور علی مختاری که ظهر روز جمعه 26 آبان ماه ۱۳۹۶ برابر با 17 نوامبر ۲۰۱۷ اجرا شد، به موضوع محرمانه بودن اطلاعات موکلین نزد شرکت های مهاجرتی اختصاص یافت. پاسخ...

دلایلی که آزمون مدیکال رد می شود

۲۳ آبان ۱۳۹۶ - بخشی از برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، که ظهر روز جمعه 19 آبان ماه ۱۳۹۶ برابر با 10 نوامبر ۲۰۱۷ اجرا شد، به توضیح درباره این موضوع که به چه دلایلی آزمون مدیکال...

پاسخ به سوالات مهاجرتی، سوم نوامبر با علی مختاری (برنامه زنده شماره 63)

۱۶ آبان ۱۳۹۶ - برای شنیدن فایل صوتی این برنامه اینجا را کلیک کنید. برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری...

در چه صورت برای درخواست شهروندی، ارائه گواهی سوپیشینه کیفری الزامی ست؟

۱ آبان ۱۳۹۶ - بخش پایانی برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، ظهر روز جمعه 28 مهر ماه ۱۳۹۶ برابر با 20 اکتبر ۲۰۱۷، به دو موضوع زیر اختصاص یافت:  در چه صورت برای درخواست شهروندی، ارائه گواهی سوپیشینه کیفری...
کلیه حقوق برای شرکت خدمات مهاجرت کنپارس محفوظ است
طراحی ، پیاده سازی و پشتیبانی وب سایت توسط شرکت توسعه راهبرد های نرم افزاری مانا
© 2017, Canpars, All rights reserved