loading
loading
ویزای تحصیلی برای دانش آموزان
ویزای تحصیلی برای دانش آموزان

کانادا دارای یکی از بهترین نظام های آموزشی دنیاست. گزارش تحقیقات اخیر آمریکا (U.S. News and World Report) و ارزیابی 80 کشور جهان از نظر پایداری شرایط اقتصادی، برابری درآمد و شرایط بازار کار نشان داد که کانادا دومین کشور برتر جهان برای مهاجران است و از منظر فاکتور تحصیلات، کانادا مقام اول را دارد. 

تحصیل در کانادا برای دانش آموزان بین المللی مقاطع ابتدایی، دبیرستان و پیش دانشگاهی میسر است (در استان کبک تحصیل در مقطع ابتدایی و متوسطه 11 سال است و دانش آموزان قبل از ورود به دانشگاه باید 2 سال پیش دانشگاهی بگذرانند اما در سایر استان ها مقطع ابتدایی و متوسطه 12 سال است و پس از آن دانش آموزان می توانند مستقیماً وارد دانشگاه شوند) و داشتن مدرک زبان انگلیسی و فرانسه برای این مقاطع الزامی نیست و از همه مهم تر اینکه پدر، مادر، پدربزرگ یا مادربزرگ می توانند دانش آموزان را در هنگام تحصیل همراهی کنند. 

بر اساس بند 2 ماده 30 قانون مهاجرت و حمایت از پناهندگان کانادا (Immigration and Refugee Protection Act) همه افراد زیر 18 سال حق تحصیل در کانادا را دارند.

 توجه داشته باشید که تنها در شرایطی اجازه تحصیل رایگان و بدون ویزا به فرزندان داده می شود که والدین با ویزای موقتی یعنی ویزای دانشجویی یا ویزای کار در کانادا حضور داشته باشند، این بدین معنی است که فرزند کسی که با ویزای توریستی وارد کانادا شده است، نمی تواند در این کشور تحصیل کند. (Find out if your child needs Study Permit)

شرایط دریافت ویزای تحصیلی برای دانش آموزان

  • اگر دانش آموزی در خارج از کانادا باشد و مقیم یا تابع کانادا نباشد، با او همانند دانشجویان رفتار می شود و می تواند از مدرسه ای در کانادا پذیرش بگیرد.
  • دانش آموزان نمی توانند با ویزای توریستی در کانادا تحصیل کنند و باید برای دریافت ویزای تحصیلی اقدام کنند.
  • داشتن حداقل پنج سال سن
  • داشتن پشتوانه مالی از سوی پدر و مادر برای پرداخت شهریه مدارس و مخارج زندگی فرزند در زمان تحصیل در کانادا با ارایه مدارک بانکی
  • داشتن قیم یا همان Custodian در کانادا که این فرد باید صلاحییت داشته باشد.(فردی که قیم فرزند شما می شود، بایستی شهروند یا مقیم  دائم کانادا باشد.)

وضعیت سکونت دانش آموزان بین المللی 

  • اقامت با والدین، پدربزرگ یا مادر بزرگ که با ویزای همراه به کانادا خواهند آمد.
  • اقامت با بستگان، دوستان یا آشنایانی که ساکن کانادا هستند.
  • اقامت در پانسیون مورد تایید اداره آموزش و پرورش و دولت کانادا

 شهریه 

شهریه سالانه مدارس تقریباً بین 6 تا 15 هزار دلار کاناداست که با توجه به استان، دولتی یا خصوصی بودن مدرسه و مقطع تحصیلی متغیر است.

شهریه مدارس در هر نیم سال تحصیلی ممکن است تغییر کند. در استان های مختلف این قانون متفاوت است، برای مثال در استان کبک، شهریه مدارس فرانسه زبان پس از ورود به کانادا و در هنگام ثبت نام حضوری در مدرسه پرداخت می شود.

مراحل دریافت ویزای دانش آموزی

1. دریافت نامه پذیرش اولیه از مدرسه 

        مدارک لازم برای دریافت نامه پذیرش اولیه

            - ترجمه ریزنمرات سال های گذشته دانش آموز 

            - توصیه نامه علمی از معلم، مدیر یا مشاور تحصیلی مدرسه

            - تکمیل فرم ها و مدارک لازم برای دریافت پذیرش 

            - پرداخت هزینه (معمولاً بین 250 تا 300 دلار است) 

2. پس از صدور نامه پذیرش اولیه، شهریه دوره باید به حساب مدرسه واریز شود تا نامه پذیرش اصلی صادر گردد. 

3. ارسال درخواست برای دریافت مجوز تحصیل از دولت استانی کبک (CAQ) توجه داشته باشید که برای سایر استان ها، نیازی به دریافت این مجوز نیست. 

3. ارسال درخواست برای دریافت ویزای تحصیلی به دولت فدرال (Study Permit)

4. آماده سازی مقدمات سفر و اقامت دانش آموز 

 

برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

 

آیا میدانید اولین گام برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دایم کانادا تکمیل فرم ارزیابی رایگان است!
ثبت دیدگاه شما
دیدگاه ارسالی شما پیش از نمایش نیاز به تایید مدیریت خواهد داشت
دریافت ویزای تحصیلی برای دانش آموزان در مقاطع دبستان و دبیرستان

دریافت ویزای تحصیلی برای دانش آموزان در مقاطع دبستان و دبیرستان

۲ آبان ۱۳۹۷ - مجموعه کنپارس مدتهاست که در زمینه دریافت پذیرش تحصیلی در مدارس مونترآل، تورنتو و یا ونکوور در دو مقطع دبستان و دبیرستان فعال است. خدمات کنپارس در این زمینه، شامل دریافت پذیرش از مدرسه یا کالج، دریافت مجوز تحصیل از دولت استانی کبک (CAQ)، دریافت ویزای تحصیلی برای دانش آموزان و نیز دریافت...
فهرست رشته های مورد نیاز برنامه نیروی متخصص کبک در سال 2018

فهرست رشته های مورد نیاز برنامه نیروی متخصص کبک در سال 2018

۱ شهريور ۱۳۹۷ - اداره مهاجرت کبک درسایت رسمی خود در تاریخ 2 آگوست 2018 فهرست رشته های مورد نیاز و همچنین امتیاز هر رشته را اعلام نمود.  لیست رشته های امتیاز دار 2018 به شرح زیر است: دقت داشته باشید که این تغییرات جدید، شامل حال همه متقاضیانی می شود که بررسی اولیه پرونده آنها انجام...
شرایط برنامه سرمایه گذاری کبک نهایی شد

شرایط برنامه سرمایه گذاری کبک نهایی شد

۱۷ تير ۱۳۹۷ - سرانجام وزیر مهاجرت کبک ماجرای برنامه سرمایه گذاری کبک را نهایی کرد و بر این اساس متقاضیان دریافت اقامت دایم کانادا از روش سرمایه کذاری کبک باید سه شرط زیر را دارا باشند: ۱- دست کم دو سال در پنج سال گذشته سابقه مدیریت داشته باشند  سابقه مدیریت به این معنی است که...
کلیه حقوق برای شرکت خدمات مهاجرت کنپارس محفوظ است
طراحی ، پیاده سازی و پشتیبانی وب سایت توسط شرکت توسعه راهبرد های نرم افزاری مانا
© 2017, Canpars, All rights reserved