loading
loading
برنامه کارآفرینی استان نوااسکوشیا

برنامه کار آفرینی نوااسکوشیا

در ۲۹ سپتامبر سال ۲۰۱۵ اداره مهاجرت نوااسکوشیا برنامه کار آفرینی استان خود را اعلام کرد و از سال ۲۰۱۶ آغاز به پذیرش افرادی با شرایط ذکر شده کرد.

 

چه کسانی واجد شرایط این برنامه هستند؟

برنامه کار آفرینی نوااسکوشیا مناسب صاحبان بیزینس یا مدیران ارشد کسب و کار که قصد زندگی در این استان را دارند، می باشد. آنها باید کسب و کاری را در استان نوااسکوشیا راه اندازی و یا خریداری کنند و این کسب و کار را فعالانه مدیریت کنند. بعد از یک سال فعالیت و به کار گیری حداقل یک فرد کانادایی در این کسب و کار فرد نامزد دریافت اقامت دائم کشور کانادا می شود و این جریان با دریافت دعوت نامه از سوی اداره مهاجرت استان صورت می گیرد.

  • سن: بالای ۲۱ سال 
  • قصد اقامت دائم در استان را داشته باشند و در هنگام اداره ی کسب و کارشان در استان حضور داشته باشند.
  • میزان دارایی خالص آنها حداقل ۶۰۰ هزار دلار کانادایی باشد.
  • توانایی راه اندازی بیزینسی به ارزش حداقل ۱۵۰ هزار دلار کانادا داشته باشد.
  • حداقل سه سال سابقه مدیریت بیزینس خود در ۱۰ سال اخیر را داشته باشند. (داشتن مالکیت ۱/۳ کسب و کار الزامی است.) و یا ۵ سال سابقه مدیریت در استخدام در ده سال اخیر را داشته باشند.
  • داشتن حداقل آیلتس جنرال ۵ و یا معادل تی ای اف زبان فرانسه الزامی است.
  • داشتن حد اقل مدرک دیپلم
  • باید از استان برای دیدن بیزینس بازدید داشته باشند.

 

 

چگونه؟

  • پر کردن فرم آنلاین اکسپرس آو اینترست
  • دعوت به اقدام از سوی اداره مهاجرت نوااسکوشیا
  • بازدید از استان و مصاحبه و بیزینس پرفورمنس اگریمنت
  • دریافت مجوز کار و راه اندازی کسب و کار
  • دریافت گواهی نامزدی برای دریافت اقامت دائم

 

 

آمار افراد شرکت کننده در این برنامه و آمار قبولی در پوول رقابتی:

 

تاریخ انخاب           امتیاز آخرین فرد قبولی                تعداد افراد انتخاب شده

۱۰ مارس ۲۰۱۶:                      ۱۱۷                                        ۸

۳۱ مارس ۲۰۱۶:                      ۱۱۶                                        ۸

۲۱ اپریل ۲۰۱۶:                       ۱۰۸                                      ۱۱

۲۸ جوون ۲۰۱۶:                     ۱۱۵                                        ۸

۱۱ آگست ۲۰۱۶:                   ۱۱۱                                       ۱۲

۳ اکتبر ۲۰۱۶:                         ۱۱۰                                       ۹

۱۸ نوامبر ۲۰۱۶:                     ۱۰۴                                       ۳۵

۲۳ دسامبر ۲۰۱۶:                    ۹۷                                         ۳۶  

۱۸ ژانویه ۲۰۱۷:                      ۹۰                                        ۲۸

۷ مارس ۲۰۱۷:                        ۱۰۰                                      ۲۶

 

 

 

امتیاز بندی برنامه کارآفرینی استان نوااسکوشیا

                                                                                         

زبان                                                                                                                                        

 

مدارک مورد نیاز

امتیازها از زبان رسمی (حداقل ۲۰ و حداکثر

 ۳۰)

امتیازها

زبان رسمی  

خواندن

نگارش 

مهارت شنیداری 

مکالمه 

زبان انگلیسی:CELPI 

– General test or  General IELTS  training test  TEF :فرانسه

امتحان باید حداکثر ۲ سال قبل از سابمیت کردن EOI داده شده باشد

 ۲۸

 ۷

 ۷

 ۷

 ۷

سی ال بی سطح ۷ و بالاتر

 ۲۴

 ۶

 ۶

 ۶

 ۶

سی ال بی ۶

 ۲۰

 ۵

 ۵

 ۵

 ۵

سی ال بی ۵ 

نکته: شما فقط می توانید ۷ امتیاز برای توانایی پایه زبان دوم خود دریافت کنید و این موضوع  تنها در صورتی امکان پذیر است که امتیاز حداقل سی ال بی ۵ در تمام مهارتهای زبان رسمی اول را احراز کرده باشید .

زبان دوم

 ۷

حداقل سی ال بی ۵ در تمام مهارتها 

 

 

تحصیلات

 

مدارک مورد نیاز

امتیاز (حداکثر ۲۵)

تحصیلات 

 

گواهینامه تحصیلات کانادایی یا تحصیلات خارج از کانادا و گزارش ارزیابی تحصیلی: 

 

گزارش ارزیابی تحصیلی نباید قدیمی تر از ۵ سال )قبل از سابمیت کردن EOI( باشد.

 

مدرک دال بر اتمام تحصیلات کانادایی و خارجی که می توانند شامل موارد زیر باشند: 

  • مدارک تحصیلات (گواهی نامه ها، دیپلم ها و مدارک)
  • ریز نمرات دوره های تحصیلی کامل شده

 

 

 ۸

مدرک کانادایی دبیرستان، دیپلم و نظیر آن 

 ۱۲

مدرک تحصیلات دانشگاهی یا دیپلم یک ساله و نظایر آن  

 ۱۹

مدرک تحصیلات دانشگاهی یا دیپلم دو ساله و نظایر آن  

 ۲۱

مدرک تحصیلات دانشگاهی یا دیپلم سه ساله و نظایر آن  

 ۲۲

دو یا بیشتر از دو مدرک تحصیلات

دانشگاهی ، دیپلم و نظیر آن (حداقل یکی از آنها حداقل سه ساله باشد)

 ۲۳

مدرک کارشناسی ارشد

 ۲۳

ورود به مقاطع بالاتر تحصیلی

  • NOC ۲۰۱۱ مهارتی A سطح
  • دارای مجوز از یک مرجع قانونی استانی

 ۲۵

مدرک دکترا و نظیر آن  

 

 

مالکیت کسب و کار و سابقه ارشد مدیریتی: 

 

  •  رزومه
  • جواز کسب یا ثبت شرکت
  •  ثبت مالیاتی
  • توصیه نامه
  • قراردادهای نیروی کار
  • پرداخت حقوق و مزایا
  • گواهی درآمد
  •  بیانیه درآمد

 ۲۰

سابقه مالکیت کسب و کار بین ۳ تا ۵ ساله )حداقل یک سوم مالکیت( در ده سال گذشته

 ۲۰

حداقل ۵ سال سابقه کار در یک سمت مدیریتی ارشد در ده سال گذشته  

 ۳۵

بیش از ۵ سال سابقه مالکیت کسب و کار بین ۳ تا ۵ ساله )حداقل یک سوم مالکیت( در ده سال گذشته

متقاضیان باید حداقل سابقه ۳ ساله مالکیت کسب و کار در ده سال اخیر شامل  %۳۳.۳۳ ماکیت و یک سمت فعال در زمینه مدیریت و فعالیتهای شرکت و یا بیش از ۵ سال سابقه مدیریتی در یک سمت ارشد مدیریتی در ده سال گذشته را داشته باشند.

یک سمت فعال یعنی شما شخصا به صورت روزانه با فعالیتهای شرکت درگیر هستید و مشارکت مستقیم در تصمیم گیری دارید. هر دو موضوع مالکیت و تجربه مدیریتی ارشد باید منطبق با برنامه تاسیس کسب و کار باشند .

متقاضیانی که ادعا می کنند حداقل ۵ سال سابقه کاری در یک سمت ارشد مدیریتی را دارند باید نشان دهند که که سابقه کاری منطبق با مشاغل تعریف شده در دسته بندی های مهارتی ۰، A یا B دسته بندی مشاغل ملی NOC سال ۲۰۱۱ می باشد. متقاضیان باید توصیه نامه ای از کارگزاران قبلی که به وضوح اشتغال فرد به مسئولیتهای مشخص شده برای آن شغل خاص طبق تعریف NOC را نشان می دهد، ارائه دهند .

برای یافتن کد شغلی مورد نظر در NOC و مسئولیت های شغلی تعریف شده برای آن به لینک زیر مراجعه کنید:   

 http://www۵.hrsdc.gc.ca/NOC/English/NOC/۲۰۱۱/Welcome.aspx  

شما همچنین وظیفه دارید که نشان دهید:

  • فعالیت های تعریف شده برای شغل خود را طبق بیانه های اصلی شغلی NOC انجام داده اید و
  • وظایف مهم و اصلی شغل خود را طبق تعریف NOC حتما انجام داده اید در توصیه نامه به موارد زیر توجه کنید:

در سربرگ رسمی شرکت نوشته شده باشد

به وسیله شخصی که مسئولیت با نفوذی در شرکت دارد امضا شده و شامل اسم و سمت او نیز باشد 

آدرس دقیق، تلفن، فکس، ایمیلو وبسایت کسب و کار در آن قید شده باشد

دارای مهر رسمی شرکت باشد (در صورت وجود)

مدت دقیق استخدام و اشتغالل به کار شما را نشان دهد 

تمام سمت های شما و مدت زمانی کار در هر سمت را در مدت اشتغال در شرکت بیان کند

تمام مسئولیتهای اصلی شما در هر سمت و تعداد پرسنل تحت مدیریت شما را در خود بگنجاند

حقوق سالانه و مزایای هر سمت را مطرح کند

تعداد ساعت های کاری در طول هفته برای هر سمت را نشان دهد

 

خالص دارایی:

 

مدارک مورد نیاز

امتیاز (حداکثر ۱۰)

خالص دارایی

گزارش تایید دارایی 

 ۵

 CAD $۶۰۰,۰۰۰ CAD – $۹۹۹,۹۹۹

 ۷

 CAD ۱Million CAD – $۱.۵ Million

 ۱۰

 $۱.۵ Million CAD بیش از

خالص کسب و کار و دارایی های شخصی اجباری هستند و جز آن دسته مدارکی هستند که همه متقاضیان باید ارائه کنند .

متقاضیانی که از طریق کارآفرینی اقدام می کنند، برای کسب امتیاز نباید خالص کسب و کار و دارایی شخصی کمتر از ۶۰۰ هزار دلار کانادایی داشته باشند و این مبلغ باید آماده انتقال به کانادا باشد .

دارایی های متعلق به همسر نیز در محاسبه دارایی متقاضی به حساب خواهند آمد و این دارایی ها نیز باید مورد ارزیابی قرار بگیرند .

برای محاسبه دارایی خالص به فرم های موجود در لینک زیر مراجعه کنید:

 ۴A – Economic Classes – Provincial Nominees – Business Nominees IRCC form Schedule  http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kits/forms/imm۰۰۰۸_۴Ae.pdf

 

 

 

 سن

 

مدارک مورد نیاز

امتیاز (حداکثر ۱۰)

سن

  • شناسنامه
  • کارت ملی
  • پاسپورت

 

 ۵

 ۲۱-۲۴

 ۷

 ۲۵-۳۲

 ۱۰

 ۳۳-۳۹

 ۷

 ۴۰-۴۴

 ۵

 ۴۵-۵۵

 ۰

بیش از ۵۶

 

سن متقاضی در زمان سابمیت EOI مورد نظر خواهد بود.

 

 

انطباق پذیری:

مدارک مورد نیاز

امتیاز (حداکثر ۱۰)

تطبیق پذیری

زبان انگلیسی:CELPI 

 General – General test or IELTS  training test  TEF :فرانسه

امتحان باید حداکثر ۲ سال قبل از سابمیت کردن ای او آی داده شده باشد

 ۵

سطح زبان انگلیسی یا فرانسه همسر:

CLB ۴ به بالا در تمام مهارتها

 

•          اجازه تحصیلی 

•          ریزنمرات آکادمیک

•          گواهی نامه، دیپلم و یا مدرکی که بعد از پایان تحصیلات دریافت نموده اید

 

 

 ۱۰

تحصیلات پیشین در نواسکوشیا: 

شما باید حداقل دو سال تمام وقت تحصیلی را در یک موسسه آموزش عالی یا تحصیلات تکمیلی در نواسکوشیا به اتمام رسانده باشید )در برنامه ای که حداقل دو ساله باشد( .

  دوره تمام وقت یعنی حداقل ۱۵ ساعت تحصیلی در هفته و باقی ماندن در سطح یادگیری مطلوب در طی تحصیل )طبق نظر محل تحصیل(

 ۵

تحصیلات پیشین همسر شما در نواسکوشیا: 

همسر شما باید حداقل دو سال تمام وقت تحصیلی را در یک موسسه آموزش عالی یا تحصیلات تکمیلی در نواسکوچیا به اتمام رسانده باشید )در برنامه ای

مدارک مورد نیاز

امتیاز (حداکثر ۱۰)

تطبیق پذیری

 

 

که حداقل دو ساله باشد( .

  دوره تمام وقت یعنی حداقل ۱۵ ساعت تحصیلی در هفته و باقی ماندن در سطح یادگیری مطلوب در طی تحصیل )طبق نظر محل تحصیل(

  • توصیه نامه از کارفرمای قبلی در نواسکوچیا
  • T۴s کپی
  • کپی مدارک قانونی اشتغال 

 

 

 

 ۱۰

کار سابق شما در نواسکوشیا

حداقل یک سال سابقه کار تمام وقت در نواسکوچیا:

    در کارهایی که در گروه مهارتی  ۰،A  یا B دسته بندی مشاغل NOC قرار می گیرند     دارای مجوز کار به صورت قانونی در کانادا باشند

 ۵

کار سابق همسر شما در نواسکوشیا

حداقل یک سال سابقه کار تمام وقت در نواسکوچیا:

      دارای مجوز کار به صورت قانونی در کانادا باشند

  • اثبات رابطه
  • اثبات وضعیت
  • اثبات اقامت در نوا سکوشیا 

 

 ۵

اقوام در نواسکوشیا:

شما یا همسر شما فامیلی شامل والدین، پدر بزرگ و مادربزرگ ،خواهر و برادر، عمو، خاله، دایی، عمه و فرزندان خواهر و برادر که حداقل یکسال است که در نواسکوشیا ساکن هستند، بیش از ۱۹ سال سن دارند و سیتیزن و یا مقیم کانادا هستند، می باشید

 

 

اولویت های اقتصادی استان:

 

مدارک مورد نیاز

امتیاز (حداکثر ۱۰)

اولویت های اقتصادی استان

برنامه راه اندازی کسب و کار 

در صورت خریداری کسب و کار در حال فعالیت طرح شما باید شامل موارد زیر باشد:

  • اثبات ارزش منصفانه بازار
  • صورت های مالی کسب و کار
  • اطلاعات استخدام نیروی کار ،حقوق و دعوت به کار آنها
  • حقوق و مزایا  

 ۵

کسب و کار در زمینه صادرات

 ۵

مکان پیشنهادی کسب و کار خارج از

 Halifax محدوده

 ۵

خریداری کسب و کار در حال فعالیت

کسب و کار در زمینه صادرات برای به دست آوردن امتیاز این قسمت، کسب و کار پیشنهادی در برنامه راه اندازی شما باید در زمینه صادرات باشد.

 

مکان پیشنهادی کسب و کار خارج از محدوده Halifax

تنها زمانی گرفتن امتیاز این موضوع امکان پذیر است که در طرح راه اندازی کسب و کار به روشنی قید شده باشد که کسب و کار در خارج از محدوده مذکور راه اندازی و ادراره خواهد شد.

خریداری کسب و کار در حال فعالیت 

کسب و کار نواسکوشیا باید به مدت ۵ سال متوالی گذشته توسط یک مدیر ثابت اداره شده باشد. متقاضیان همچنین باید دیدار از مالکان فعلی کسب و کارهای موجود، یک سفر مکتشفانه exploratory visit به این استان داشته باشند و مدارکی دال بر این ملاقاتها را در برنامه راه اندازی کسب و کار خود بگنجانند  .

بهتر است متقاضیان ارزیابی و مبلغ اولیه جهت خرید کسب و کار را فراهم کنند تا بتوانند ثابت کنند که واقعا قصد خرید کسب و کار در نواسکوشیا را دارند .

سرمایه گذاری:

مدارک مورد نیاز

امتیاز (حداکثر ۱۵)

سرمایه گذاری

  • برنامه راه اندازی کسب و کار
  • قراردادها و توافقنامه های خرید یا فروش مشروط
  • مدارک پرداخت ها
  • جواز و ثبت
  • گزارش تایید Net Worth

 ۱۰

 $۱۵۰,۰۰۰ CAD– $۳۰۰,۰۰۰ CAD

 ۱۵

 $۳۰۰,۰۰۰ CAD بیش از

امتیازها هنگامی داده می شوند که متقاضی متعهد شود که سرمایه گذاری کند و یا یک کسب و کار در نواسکوشیا خریداری کرده و اداره نماید. سرمایه گذاری های انجام شده از طریق وام و روشهای دیگر تامین سرمایه قابل قبول نخواهند بود .

لیست زیر از equity expenditures می توانند به عنوان سرمایه گذاری در کسب و کار به حساب آورده شوند:  

سرمایه گذاری در کسب و کار: زمین: ساختمان: تجهیزات: نرم افزار: مجوزها: franchise fees: اجاره ها: قراردادهای اجاره از پیش پرداخت شده: هزینه های تخصصی در ارتباط با راه اندازی کسب و کار)هزینه های مربوط به مهاجرت قابل قبول نیستند(: یک وسیله نقلیه) منطبق با دستورالعمل های (Canadian Revenue Agency (CRA برای استفاده های شخصی از وسیله نقلیه متعلق به کسب و کار(: مبلمان و سایر وسایل.

استثناهایی برای وسایل نقلیه اضافی برای حمل و نقل، ساخت و ساز و یا تولیدی ها که در آنها حرکت دادن کالاها و تجهیزات و یا هزینه وسیله بیشتر از دستورالعملهایCRA می باشد ، قابل اعمال هستند .

خریدن محل اقامت اصلی متقاضی به عنوان سرمایه گذاری تجاری قابل قبول به حساب نمی آید و کسب و کارهای خانگی به عنوان تجارت قابل پذیرش نمی باشند و به عنوان بخشی از سرمایه گذاری تجاری به حساب نخواهند آمد  .

   لیست زیر working capital investment قابل پذیرش هستند

موجودی: هزینه های راه اندازی: هزینه بازاریابی: طلبها: بیمه های پرداخت شده: تدارکات.

 برای واجد شرایط شناخته شدن، سرمایه گذاری باید مرتبط و به صورت مستقیم در ارتباط با برنامه راه اندازی کسب و کار باشد و مدارکی دال بر این موضوع که سرمایه گذاری در طی دو سال پس از ورود به کانادا انجام شده باشد. این مدارک ممکن است شامل موارد زیر باشند ولی به این موارد محدود نمی باشند: 

رسیدها: پرداختها: قراردادهای امضا شده برای کالاها و خدمات: توافقنامه ها و قرادادهای خرید و فروش: مجوزها و ثبت ها.

 

 

 

 

 

آیا میدانید اولین گام برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دایم کانادا تکمیل فرم ارزیابی رایگان است!
ثبت دیدگاه شما
دیدگاه ارسالی شما پیش از نمایش نیاز به تایید مدیریت خواهد داشت
شرایط برنامه سرمایه گذاری کبک نهایی شد

شرایط برنامه سرمایه گذاری کبک نهایی شد

۱۷ تير ۱۳۹۷ - سرانجام وزیر مهاجرت کبک ماجرای برنامه سرمایه گذاری کبک را نهایی کرد و بر این اساس متقاضیان دریافت اقامت دایم کانادا از روش سرمایه کذاری کبک باید سه شرط زیر را دارا باشند: ۱- دست کم دو سال در پنج سال گذشته سابقه مدیریت داشته باشند  سابقه مدیریت به این معنی است که...
همه پرونده های کنپارس در برنامه نیروی متخصص استان ساسکچوان ثبت شدند

همه پرونده های کنپارس در برنامه نیروی متخصص استان ساسکچوان ثبت شدند

۲۴ امرداد ۱۳۹۶ - مفتخریم به اطلاع برسانیم که با بازگشایی برنامه نیروی متخصص استان ساسکچوان صبح امروز چهارشنبه ۹ اوت ۲۰۱۷، همه پرونده های موکلینکنپارس در این برنامه ثبت شدند.  برنامه نیروی متخصص استان ساسکچوان تحت عنوان International Skilled Worker: Occupation In-Demand  با ظرفیت ۱۲۰۰ نفر صبح امروز چهارشنبه ۹ اوت ۲۰۱۷ بازگشایی شد.  استان ساسکاچوان برای برنامه نیروی متخصص...
خدمات ویژه کنپارس برای تحصیل دانش آموزان ایرانی در مقاطع دبستان و دبیرستان

خدمات ویژه کنپارس برای تحصیل دانش آموزان ایرانی در مقاطع دبستان و دبیرستان

۲۲ خرداد ۱۳۹۶ - مجموعه کنپارس مدتهاست که در زمینه دریافت پذیرش دانش آموزی برای متقاضیان ایرانی در دو مقطع دبستان و دبیرستان برای تحصیل در مدارس مونترآل، تورنتو و یا ونکوور فعال است. این خدمات شامل دریافت ویزای دانش آموزی برای دانش آموز و نیز ویزای موقت برای پدر و یا مادری که قصد...
فهرست رشته های مورد نیاز برنامه نیروی متخصص کبک در سال 2018

فهرست رشته های مورد نیاز برنامه نیروی متخصص کبک در سال 2018

۱۸ اسفند ۱۳۹۵ - اداره مهاجرت کبک درسایت رسمی خود در تاریخ 2 آگوست 2018 فهرست رشته های مورد نیاز و همچنین امتیاز هر رشته را اعلام نمود.  لیست رشته های امتیاز دار 2018 به شرح زیر است:   فهرست رشته های مورد نیاز برنامه نیروی متخصص کبک 2 آکوست 2018 رشته های ۱۲ امتیازی (۴ امتیازی برای همسر) علوم...
تصویر مطلب

برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی این جمعه اجرا خواهد شد

۲۳ امرداد ۱۳۹۷ - برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی،  به درخواست مخاطبین کنپارس، با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری تهران، جمعه ها اجرا می شود.  به طور...
تصویر مطلب

همراهی کنپارس با موکلین در شرایط سخت

۱۳ امرداد ۱۳۹۷ - این روزها شرایط اسان نیست. نرخ ارز وضعیت روشنی ندارد و پروژه مهاجرت برای برخی از متقاضیان در حال تبدیل شدن به یک رویاست. کنپارس اما در این شرایط سخت نیز...
تصویر مطلب

انگشت نگاری کانادا 10 سال اعتبار خواهد داشت

۹ امرداد ۱۳۹۷ - وزارت مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا اعلام کرد که از تاریخ 31 جولای 2018 انگشت نگاری و عکس برای دریافت همه ویزاهای کانادا اعم از ویزای ویزیتوری، ویزای تحصیلی، ویزای کاری (به جز...

پاسخ به سوالات مهاجرتی، 20 ژوییه 2018 با علی مختاری (برنامه زنده شماره 94)

۲ امرداد ۱۳۹۷ - برای شنیدن فایل صوتی این برنامه اینجا را کلیک کنید.  برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری...

پاسخ به سوالات مهاجرتی، 13 ژوییه 2018 با علی مختاری (برنامه زنده شماره 93)

۲۵ تير ۱۳۹۷ - برای شنیدن فایل صوتی این برنامه اینجا را کلیک کنید.  برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری...

نکاتی درباره تغییرات برنامه سرمایه گذاری کبک

۱۶ خرداد ۱۳۹۷ - بخشی از برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری که ظهر روز جمعه 11 خرداد ماه 1397 برابر با 1 ژوئن 2018 اجرا شد، به توضیح نکاتی درباره برنامه سرمایه گذاری کبک اختصاص یافت...

پاسخ به سوالات مهاجرتی، اول ژوئن با علی مختاری (برنامه زنده شماره 88)

۱۶ خرداد ۱۳۹۷ - برای شنیدن فایل صوتی این برنامه اینجا را کلیک کنید.  برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری...

پاسخ به سوالات مهاجرتی، 11 می با علی مختاری (برنامه زنده شماره 85)

۳۱ اردي بهشت ۱۳۹۷ - برای شنیدن فایل صوتی این برنامه اینجا را کلیک کنید.  برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری...

پاسخ به سوالات مهاجرتی،27 آوریل با علی مختاری (برنامه زنده شماره 83)

۱۳ اردي بهشت ۱۳۹۷ - برای شنیدن فایل صوتی این برنامه اینجا را کلیک کنید.  برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری...
کلیه حقوق برای شرکت خدمات مهاجرت کنپارس محفوظ است
طراحی ، پیاده سازی و پشتیبانی وب سایت توسط شرکت توسعه راهبرد های نرم افزاری مانا
© 2017, Canpars, All rights reserved