loading
loading
برنامه های مهاجرتی استان ساسکچوان
برنامه های مهاجرتی استان ساسکچوان

 برنامه های مهاجرتی استان ساسکچوان

استان ساسکچوان همانند سایر استان های کانادا برنامه های مهاجرتی متعددی دارد:

۱. برنامه نیروی متخصص استان ساسکاچوان از طریق مشاغل مورد نیاز (International Skilled Worker: Occupation In-Demand)

۲. برنامه نیروی متخصص استان ساسکاچوان از طریق سیستم اکسپرس انتری (International Skilled Worker: Saskatchewan Express Entry)

برنامه نیروی متخصص استان ساسکچوان 

  • استان ساسکچوان برای برنامه نیروی متخصص خود در سال ۲۰۱۷ با اعلام ظرفیت معین در دو روش EE و In-Demand پرونده می پذیرد.
  • افراد بدون پیشنهاد شغلی Job Offer نیز برای این برنامه می توانند اقدام نمایند.
  • این برنامه برای پناهندگان نمی باشد.
  • ارسال پرونده برای ساسکچوان بصورت انلاین بوده و تشکیل فایل آنلاین از هم اکنون میسر است.

 

 

SINP Category

Maximum number of applications

Number of applications currently being accepted

With an Employment Offer

۵,۰۰۰

۵,۰۰۰

Express Entry

2,6۰۰

۰

Occupations In-Demand

۳,3۰۰

۰

*جدول ظرفیت برنامه نیروی متخصص ساسکچوان  EE ، In-Demand و همینطور دارندگان  Job Offer

شرایط لازم 

  • دانش زبان انگلیسی یا فرانسه با حداقل CLB۴
  • تحصیلات دانشگاهی حداقل فوق دیپلم
  • حداقل یک سال سابقه کاری مرتبط (درNOC صفرB,Aدر ده سال گذشته براساس لیست مشاغل ساسکچوان
  • در صورتی که شغل شما از جمله مشاغل نظام مند است ملزم به کسب مجوزهای ضروری برای کار در این استان می باشید؛ در حال حاضر در لیست مشاغل ساسکچوان ، هیچ کدام نظام مند نیستند.
  • اثبات توان مالی و برنامه اقامت در استان ساسکچوان

امتیاز بندی برنامه 

حداقل امتیاز لازم برای اقدام در برنامه نیروی متخصص ساسکچوان ۶۰ از ۱۰۰ می باشد؛ فاکتورهای امتیاز دهنده در این برنامه  به دو بخش ذیل تقسیم می شوند:

 الف) موفقیت در بازار کار LABOUR MARKET SUCCESS

 ب) انطباق پذیری CONNECTION TO SASKATCHEWAN LABOUR MARKET & ADAPTABILITY

در فاکتور اول متقاضی از معیارهایی مانند میزان تحصیلات، سابقه کار، سن و دانش زبان تا سقف ۷۰ امتیاز و از فاکتور دوم تا ۳۰ امتیاز می تواند بدست اورد. در ادامه جداول امتیاز بندی این برنامه قابل مشاهده است:

الف) موفقیت در بازار کار LABOUR MARKET SUCCESS

 تحصیلات

مدرک تحصیلی

امتیاز

کارشناسی ارشد و دکتری

۲۳

کارشناسی (با حداقل سه سال تحصیل)

۲۰

مدرک فنی حرفه ای از ساسکچوان

۲۰

فوق دیپلم (حداقل ۲ سال)

۱۵

حداقل ۱سال تحصیلات پس از دیپلم

۱۲

دیپلم 

0

    *** توجه: مدارک تحصیلی در صورت اتمام دوره و ارائه گواهی پایان دوره قابل قبول میباشند.

 سابقه کار

امتیاز

تعداد سال های کاری

 

 

 

۵ سال قبل از ثبت پرونده

 

 

۱۰

5

۸

4

6

3

۴

2

۲

1

۵

5

6-10 سال قبل از ثبت پرونده

۴

4

۳

۳

۲

2

۰

یک سال و کمتر

 

 

 دانش زبان

مدرک زبان 

امتیاز 

و بالاترCLB ۸

۲۰

CLB ۷

۱۸

CLB ۶

 ۱۶

CLB ۵

 ۱۴

CLB ۴

 ۱۲

***توجه: امتیاز دانش زبان بدون ارائه کارنامه معتبر قابل محاسبه نیست.

آزمون های زبان قابل قبول برای ساسکچوان همراه با حداقل نمره

Name of Test

Minimal Scores

The International English Language Testing System (IELTS) General Training

Listening - ۴.۵
Reading - ۳.۵
Writing - ۴
Speaking - ۴

The Canadian English Language Proficiency Index Program (CELPIP-General)

Listening - ۴
Reading - ۴
Writing - ۴
Speaking - ۴

The Test d’évaluation de français (for French language)

Listening - ۱۴۵
Reading - ۱۲۱
Writing - ۱۸۱
Speaking - ۱۸۱

 

 سن

سن 

امتیاز

کمتر از ۱۸ سال

۰

۱۸ – ۲۱ سال

۸

۲۲ – ۳۴ سال

۱۲

۳۵ – ۴۵ سال

۱۰

۴۶ – ۵۰ سال

۸

fبیشتر از 50 سال 

۰

 

ب) انطباق پذیری CONNECTION TO SASKATCHEWAN LABOUR MARKET & ADAPTABILITY 

فاکتور انطباق پذیری

امتیاز

پیشنهاد شغلی(Job offer) از مشاغل تخصصی از کارفرمایی در ساسکچوان

۳۰ امتیاز

اعضای نزدیک خانواده در ساسکاچوان - اعضای خانواده متقاضی اصلی یا همسر ایشان که مقیم و یا شهروند ساکن استان ساسکاچوان باشد شامل : پدر، مادر، خواهر و برادر، پدربزرگ و مادر بزرگ، عمه، عمو، برادرزاده، خواهرزاده، پسر عموی و یا فامیل ناتنی ...

۲۰ امتیاز

تجربه کاری قبلی در ساسکا چوان- حداقل ۱۲ ماه در ۵ سال اخیر با مجوز کاری معتبر

۵ امتیاز

تجربه دانشجویی قبلی در ساسکاچوان - حداقل  یک سال تحصیل کامل  دانشجویی   پس از دبیرستان در یک موسسه آموزشی  معتبر در ساسکاچوان با ارائه مدارک لازم

۵ امتیاز

 

اثبات توانایی مالی

تعداد افراد حاضر در پرونده

$CAD میزان تمکن مالی قابل ارائه به

یک نفر 

$۱۲,۱۶۴

دو نفر 

$۱۵,۱۴۳

سه نفر 

$۱۸,۶۱۷

چهار نفر 

$۲۲,۶۰۳

پنج نفر 

$۲۵,۶۳۶

شش نفر 

$۲۸,۹۱۳

هفت نفر 

$۳۲,۱۹۱

 فهرست مشاغل مورد نیاز استان ساسکچوان SINP Occupation list 

آیا میدانید اولین گام برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دایم کانادا تکمیل فرم ارزیابی رایگان است!
ثبت دیدگاه شما
دیدگاه ارسالی شما پیش از نمایش نیاز به تایید مدیریت خواهد داشت
فهرست رشته های مورد نیاز برنامه نیروی متخصص کبک در سال 2018

فهرست رشته های مورد نیاز برنامه نیروی متخصص کبک در سال 2018

۱ شهريور ۱۳۹۷ - اداره مهاجرت کبک درسایت رسمی خود در تاریخ 2 آگوست 2018 فهرست رشته های مورد نیاز و همچنین امتیاز هر رشته را اعلام نمود.  لیست رشته های امتیاز دار 2018 به شرح زیر است: دقت داشته باشید که این تغییرات جدید، شامل حال همه متقاضیانی می شود که بررسی اولیه پرونده آنها انجام...
شرایط برنامه سرمایه گذاری کبک نهایی شد

شرایط برنامه سرمایه گذاری کبک نهایی شد

۱۷ تير ۱۳۹۷ - سرانجام وزیر مهاجرت کبک ماجرای برنامه سرمایه گذاری کبک را نهایی کرد و بر این اساس متقاضیان دریافت اقامت دایم کانادا از روش سرمایه کذاری کبک باید سه شرط زیر را دارا باشند: ۱- دست کم دو سال در پنج سال گذشته سابقه مدیریت داشته باشند  سابقه مدیریت به این معنی است که...
دریافت ویزای تحصیلی برای دانش آموزان ایرانی در مقاطع دبستان و دبیرستان

دریافت ویزای تحصیلی برای دانش آموزان ایرانی در مقاطع دبستان و دبیرستان

۲۲ خرداد ۱۳۹۶ - مجموعه کنپارس مدتها ست که در زمینه دریافت پذیرش دانش آموزی برای متقاضیان ایرانی در دو مقطع دبستان و دبیرستان برای تحصیل در مدارس مونترآل، تورنتو و یا ونکوور فعال است. این خدمات شامل دریافت ویزای تحصیلی برای دانش آموز و نیز دریافت ویزای اقامت موقت برای پدر یا مادری است که...
تصویر مطلب

کبک بالاخره سیستم آریما ARRIMA را باز کرد

۲۷ شهريور ۱۳۹۷ - پس از مدتها انتظار سیستم ARRIMA یا همان سیستم ابراز علاقمندی که به عنوان سیستم اکسپرس انتری کبک هم از آن یاد می شود، باز شد. به این ترتیب کبک پرونده های...
کلیه حقوق برای شرکت خدمات مهاجرت کنپارس محفوظ است
طراحی ، پیاده سازی و پشتیبانی وب سایت توسط شرکت توسعه راهبرد های نرم افزاری مانا
© 2017, Canpars, All rights reserved