loading
loading
ویزای اقامت موقت: ویزای تحصیلی
ویزای اقامت موقت  ویزای تحصیلی

ویزای تحصیلی کانادا 

صدها هزار دانشجو و دانش آموز سالانه برای تحصیل به کانادا می آیند. آمار نشان می دهد که جمعیت دانشجویی هر ساله با رشد چشمگیری مواجهه است، به طوری که در سال 2013، جمعیت دانش آموزی و دانشجویی کانادا به بیش از 5 میلیون نفر رسید.

بر اساس گزارش اخیر رتبه بندی کیو اس، مونترال با داشتن 250 هزار دانشجو به عنوان بهترین شهر دانشجویی جهان انتخاب شد که در مقایسه با سایر شهرهای کانادا، دارای بالاترین تعداد دانشجو ست.

پیش از این پاریس این عنوان را برای چهار سال متوالی به خود اختصاص داده بود، ولی براساس گزارش اخیر که از سوی سازمان جهانی رتبه بندی کیو اس اعلام شد، مونترال این عنوان را از آن خود کرد. در این نظر سنجی که از 18 هزار دانشجو در سراسر جهان انجام شده است، کانادا در جایگاه ویژه ای قراردارد؛ ونکور در رتبه دهم و تورنتو در رتبه یازدهم قرار گرفت. اتاوا و کبک سیتی نیز به ترتیب رتبه های 26 و 72 را به خود اختصاص دادند.

این رتبه ها نشان دهنده تعداد قابل توجه کسانی که است که به تحصیل با کیفیت بالای زندگی و معیارهای جهانی و فرصت اقامت در کانادا علاقه مند هستند.نکته قابل ملاحظه دیگر برای دانشجویان بین المللی، هزینه های مناسب زندگی، فضای خاص و هنری شهر مونترال است که اغلب با شهرهای اروپایی مقایسه می شود. گوناگونی فرهنگی، تنوع فرصت های شغلی و معیار های ارزشی متفاوت آمریکای شمالی از دیگر مواردی ست که در این نظر سنجی مورد توجه دانشجویان قرار گرفته است.

چهار گروه می توانند در دانشگاه های کانادا تحصیل کنند(افرادی که به سن قانونی رسیده اند):

  • شهروندان کانادا (Canadian Citizens)
  • مقیمان دائم کانادا (Permanent Residents)
  • دارندگان ویزای تحصیلی (Study Permit Holders)
  • برخی شرایط خاص دیگر نظیر دیپلمات ها و خانواده هایشان و …

نکته: سن قانونی Age of Majority در استان های آلبرتا، انتاریو، منیتوبا، جزیره پرنس ادوارد، کبک و ساسکاچوان 18 سال و در استان های بریتیش کلمبیا، نیوبرانزویک، نیوفانلند و لابرادور و همچنین نوا اسکوشیا 19 سال است. در مناطق کانادا یعنی نورث وست تریتوریز، یوکان و نانووت سن قانونی  19 سال است.

 

شرایط صدور ویزای تحصیلی

برای تحصیل در کانادا، باید مجوز تحصیل یا ویزای اقامت موقت داشته باشید.

در مورد تحصیل در استان کبک،  باید قبل از این که مجوز تحصیل قابل صدور باشد، یک (Application for Acceptance Certificate (CAQ  یا درخواست گواهی پذیرش داشته باشید.

  1.  باید از یک مدرسه، کالج، دانشگاه یا دیگر موسسات آموزشی در کانادا پذیرش گرفته باشید.
  2. باید در سلامت کامل باشید و سابقه ی ارتکاب جرم نداشته باشید.
  3. باید مدارک کافی ارائه کنید دال بر اینکه امکان پرداخت هزینه های تحصیلی، هزینه های اقامت و نیز هزینه رفت و برگشت از کانادا را دارید.
  4. در مصاحبه با افسر مهاجرت باید اثبات کنید که بعد از پایان تحصیلات، کانادا را ترک می کنید.
  5.  ویزای تحصیلی پس از پایان تحصیلات می تواند تمدید شود. 

 

وضعیت اقامتی اعضای خانواده دانشجو 

  • اعضای خانواده متقاضی ویزای دانشجویی، همسر یا فرزندان، می توانند همزمان ویزای موقت به عنوان همراه دریافت کنند.
  • این امکان وجود دارد که همسر متقاضی بدون نیاز به داشتن پشنهاد شغل ویزای کار (Open Work Permit) دریافت کند.
  • فرزندان دانشجو می توانند بدون نیاز به دریافت مجوز تحصیل (Study Permit) در موسسات آموزشی کانادا تحصیل کنند. 

 

مجوز کار بعد از فارغ التحصیلی

وزیر کار و توسعه نیروی کار کانادا در ژوئن 2017 اعلام کرد که اقتصاد پر رونق کانادا به طور قابل توجهی به جوانان کانادایی که تحصیلات، مهارت و تجربه کسب می کنند، بستگی دارد. این بدین معنی است که دانشجویان باید مشاغل با دستمزد را تجربه کنند و برای شروع زندگی کاری خود، دسترسی آسان به شغل داشته باشند.

دانشجویان خارجی پس از فارغ التحصیلی می توانند در کانادا تجربه کار کسب کنند. مجوز کار بعد از فارغ التحصیلی به دانشجویانی که از یک موسسه ی بالاتر از متوسطه غیرانتفاعی کانادایی به تازگی فارغ التحصیل می شوند اجازه می دهد که تجربه ی کاری ارزشمندی در کانادا کسب کنند.

مجوز کار با عنوان  «مجوز کار بعد از فارغ التحصیلی» The Post-Graduation Work Permit Program نمی تواند بیشتر از طول برنامه ی تحصیلی دانشجو معتبر باشد. برای مثال، اگر شما بعد از یک دوره ی تحصیلی چهارساله مدرک بگیرید و فارغ التحصیل شوید، می توانید مجوز کار سه ساله با رعایت ضوابط دریافت کنید. اگر از یک دوره ی آموزشی هشت ماهه فارغ التحصیل شوید، شما نمیتوانید مجوز کاری که بیشتر از هشت ماهه معتبر است دریافت کنید.

 

شرایط کار برای دانشجویان بین المللی در کانادا

دانشجویانی که در کانادا در حال تحصیل هستند، می توانند در محیط های داخل یا خارج دانشگاه مشغول به کار شوند.

الف) داخل محیط دانشگاه بدون مجوز کار

اگر فردی دانشجوی تمام وقت در یک Post-Secondary Institution باشد، در محیط دانشگاه یا کالجی که در آن مشغول تحصیل هست و در بازه زمانی که مجوز تحصیل در آن دانشگاه یا کالج را دارد، می تواند کار کند. در چنین شرایطی ساعات کاری نامحدود خواهد بود، اگرچه تحصیل در دانشگاه یا کالج برای دانشجویان خارجی تمام وقت است. باید یک ویزای تحصیلی معتبر داشته باشید تا قادر به کار در داخل دانشگاه باشید.

ب) خارج از دانشگاه با مجوز کار

مجوز کار خارج از دانشگاه The Off-Campus Work Permit Program به دانشجویان خارجی این اجازه را می دهد که در حین تحصیل بیرون از دانشگاه کار کنند. اگر فرد دارای مجوز تحصیل معتبر باشد و بخواهد خارج از محیط دانشگاه کار کند، فقط می تواند ۲۰ ساعت در هفته کار کند مگر اینکه در تعطیلات بین دو ترم باشد:

• زمانی یک فرد دانشجوی تمام وقت محسوب می شود که در یکی از موسسات آموزشی معین که در بخش ۲۱۱.۱ تعریف شده است، ثبت نام کرده باشد.

• برنامه آموزشی که فرد ثبت نام کرده است، باید یکی از موارد زیر در سطح بالاتر از متوسطه باشد و مدت زمان آن باید ۶ ماه یا بیشتر باشد که منتهی به مدرک شود:


Vocational Training Program

Post-secondary Academic

Vocational or Professional Training Program 

 

گرفتن مجوز کار برای دانشجویان بین المللی

  • اگر فرد در حال حاضر و یا قبلاً دارای مجوز تحصیل باشد و دوره آموزشی خود را تمام کرده باشد، قبل از اینکه مجوز تحصیل او منقضی گردد، باید برای مجوز کار اقدام کند.
  • باید مجوز تحصیلی معتبر داشته باشید.
  • باید به صورت تمام وقت در کانادا تحصیل کرده باشید (ترم آخر می تواند نیمه وقت باشد) و حداقل دوره ی تحصیلی که باید گذرانده باشید، هشت ماه است.
  • باید ظرف 90 روز پس از اتمام دوره تحصیلی تان، درخواست مجوز تحصیلی کنید.
  • در هنگام درخواست مجوز کار باید مجوز تحصیلی معتبر داشته باشید.
  • شغلی که انتخاب می کنید، باید بخش ضروری دوره ی تحصیلی شما در کانادا باشد.
  • شغل مورد نظر، باید بخشی از برنامه ی دانشگاهی باشد و اجازه آن از سوی یک مقام دانشگاهی امضا شده باشد.
  • اگر دانشجویی می خواهد در حین تحصیل خارج از محیط دانشگاه و برای ساعات نامحدود کار کند، باید مجوز کار پس از پایان تحصیلات داشته باشد. در چنین شرایطی نیازی نیست که مجوز تحصیل معتبر داشته باشد.
  • مجوز کار اجازه می دهد تا هر هفته 20 ساعت در زمان کلاس های منظم دانشگاهی، و به صورت تمام وقت در زمان تعطیلات از قبل اعلام شده همانند تعطیلات زمستانی و تابستانی کار کنید.

 

اگر تقاضای ویزای تحصیلی رد شد، چه باید کرد؟

اگر نامه رد شدن تقاضای ویزای تحصیلی تان را دریافت کردید، آن را به دقت مطالعه کنید تا دلیل رد شدن را به خوبی متوجه شوید، اگر دلیل معقول بود سعی کنید مشکل را برطرف و صبورانه دوباره اقدام کنید ولی اگر دلایل غیرمعقول بودند و نمی توانستید آنها را برطرف کنید، بهتر است با یک وکیل مشورت کنید. 

برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید و یا به دفتر ما در تهران مراجعه کنید. 

آیا میدانید اولین گام برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دایم کانادا تکمیل فرم ارزیابی رایگان است!
ثبت دیدگاه شما
دیدگاه ارسالی شما پیش از نمایش نیاز به تایید مدیریت خواهد داشت
برنامه کارآفرینی استان نیوبرانزویک پرونده می پذیرد

برنامه کارآفرینی استان نیوبرانزویک پرونده می پذیرد

۱۰ مهر ۱۳۹۶ - برنامه کارآفرینی استان نیوبرانزویک کلیات برنامه کارآفرینی استان نیوبرانزویک برای کسانی مناسب است که سابقه مدیریت و مالکیت بیزنس خود را دارند و یا در بیزنس متعلق به دیگری مدیرارشد بوده اند و تمایل دارند که در این استان ساکن شوند و بیزنسی را در این استان راه اندازی کنند. شرایط لازم...
همه پرونده های کنپارس در برنامه نیروی متخصص استان ساسکچوان ثبت شدند

همه پرونده های کنپارس در برنامه نیروی متخصص استان ساسکچوان ثبت شدند

۲۴ امرداد ۱۳۹۶ - مفتخریم به اطلاع برسانیم که با بازگشایی برنامه نیروی متخصص استان ساسکچوان صبح امروز چهارشنبه ۹ اوت ۲۰۱۷، همه پرونده های موکلینکنپارس در این برنامه ثبت شدند.  برنامه نیروی متخصص استان ساسکچوان تحت عنوان International Skilled Worker: Occupation In-Demand  با ظرفیت ۱۲۰۰ نفر صبح امروز چهارشنبه ۹ اوت ۲۰۱۷ بازگشایی شد.  استان ساسکاچوان برای برنامه نیروی متخصص...
خدمات ویژه کنپارس برای تحصیل دانش آموزان ایرانی در مقاطع دبستان و دبیرستان

خدمات ویژه کنپارس برای تحصیل دانش آموزان ایرانی در مقاطع دبستان و دبیرستان

۲۲ خرداد ۱۳۹۶ - مجموعه کنپارس مدتهاست که در زمینه دریافت پذیرش دانش آموزی برای متقاضیان ایرانی در دو مقطع دبستان و دبیرستان برای تحصیل در مدارس مونترآل، تورنتو و یا ونکوور فعال است. این خدمات شامل دریافت ویزای دانش آموزی برای دانش آموز و نیز ویزای موقت برای پدر و یا مادری که قصد...
آخرین تغییرات در جدول امتیازات برنامه نیروی متخصص کبک

آخرین تغییرات در جدول امتیازات برنامه نیروی متخصص کبک

۱۸ اسفند ۱۳۹۵ - اداره مهاجرت کبک امروز به طور ناگهانی و خارج از انتظار تغییراتی در جدول امتیازات کبک اعلام کرد که می توانید متن خبر اعلام شده کبک را اینجا بخوانید. به این ترتیب جدول امتیازات برنامه نیروی متخصص کبک تغییر کرده است. این جدول را نیز در این نشانی می توانید ببینید. تغییرات...
تصویر مطلب

دعوت به همکاری

۶ مهر ۱۳۹۶ - شرکت خدمات مهاجرتی کنپارس برای تکمیل کادر کارشناسان خود در دفتر مونترال، از افراد علاقمند و فعال در زمینه مهاجرت که مسلط به زبان های فرانسه، انگلیسی و فارسی هستند و...
تصویر مطلب

رکورد جدید برای گردشگری مونترال

۲۲ شهريور ۱۳۹۶ - روزنامه مترو مونترال صبح روز سه شنبه 12 سپتامبر 2017 نوشت: صنعت گردشگری مونترال همگام با سالگرد 375 سالگی شهر مونترال، رکورد جدیدی از خود به جای گذاشته است و تمام...
تصویر مطلب

دومین سمینار انجمن همبستگی بازرگانی ایرانیان مونترال برگزار می شود

۲۲ شهريور ۱۳۹۶ - دومین سمینار و کارگاه انجمن همبستگی بازرگانی ایرانیان مونترال روز شنبه 30 سپتامبر 2017 برگزار می شود.  گروه همبستگی بازرگانی ایرانیان مقیم مونترال (IBNG) با هدف گسترش همکاری اعضا، بازاریابی و افزایش...

پاسخ به سوالات مهاجرتی، 15 سپتامبر با علی مختاری (برنامه زنده شماره 56)

۲۸ شهريور ۱۳۹۶ - برای شنیدن فایل صوتی این برنامه اینجا را کلیک کنید. برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری...

تحلیل دور دوم قرعه کشی اسپانسرشیپ پدر، مادر، پدربزرگ، مادربزرگ در 6 سپتامبر 2017

۲۱ شهريور ۱۳۹۶ - بخشی از برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی که روز جمعه 17 شهریور ماه ۱۳۹۶ برابر با 8 سپتامبر ۲۰۱۷ ساعت 12:30 به وقت تورنتو و مونترال برگزار شد، به توضیح در خصوص دور دوم قرعه کشی اسپانسرشیپ...

پاسخ به سوالات مهاجرتی، 8 سپتامبر با علی مختاری (برنامه زنده شماره 55)

۲۱ شهريور ۱۳۹۶ - برای شنیدن فایل صوتی این برنامه اینجا را کلیک کنید. برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری...

به دنیا آوردن فرزند در کانادا و هزینه های آن

۱۱ شهريور ۱۳۹۶ - بخش نخست برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، ظهر روز جمعه 10 شهریور ماه ۱۳۹۶ برابر با اول سپتامبر ۲۰۱۷، به دو موضوع زیر اختصاص یافت:  به دنیا آوردن فرزند در کانادا و هزینه های...

پاسخ به سوالات مهاجرتی، اول سپتامبر با علی مختاری (برنامه زنده شماره 54)

۱۱ شهريور ۱۳۹۶ - برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری تهران، ظهر روز جمعه 10 شهریور ماه ۱۳۹۶ برابر با اول...

به عنوان یک مقیم دایم در حال رفت و امد به کانادا چگونه فرم اظهارنامه گمرکی را تکمیل کنیم؟

۷ شهريور ۱۳۹۶ - بخش نخست برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، روز جمعه 3 شهریور ماه ۱۳۹۶ برابر با 25 اوت ۲۰۱۷ به توضیح در خصوص چگونگی تکمیل فرم اظهارنامه گمرکی (Customs Declaration Form) اختصاص یافت.  با توجه...

باورهای غلط رایج در خصوص ویزای ویزیتوری

۳۱ امرداد ۱۳۹۶ - برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری تهران، ظهر روز جمعه 27 مرداد ماه ۱۳۹۶ برابر با 18...

مالیات و انواع آن در کانادا

۳۱ امرداد ۱۳۹۶ - برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری تهران، ظهر روز جمعه 27 مرداد ماه ۱۳۹۶ برابر با 18...
کلیه حقوق برای شرکت خدمات مهاجرت کنپارس محفوظ است
طراحی ، پیاده سازی و پشتیبانی وب سایت توسط شرکت توسعه راهبرد های نرم افزاری مانا
© 2017, Canpars, All rights reserved