loading
loading
ویزای بازدید (Temporary Visit Visa)
ویزای بازدید  Temporary Visit Visa

بیشتر مردم دنیا برای سفر و ورود به کانادا نیاز به ویزا دارند. ویزای مسافرتی از نوع ویزاهای موقت کانادا است که  (Canadian temporary resident visa (TRV نامیده می شود. 

*نکته: ملیت هایی که برای ورود به کانادا نیاز به ویزا ندارند. 

 

 

 

به طور کلی، سه نوع ویزای کانادا وجود دارد:

  1. ویزای یک بار ورود (Single-entry)
  2. ویزای چند بار ورود (Multiple-entry)
  3. ویزای ترانزیت (Transit visa)

 

دسته بندی انواع ویزاهای کانادا

  1. ویزاهای دیپلماتیک و مقامات سیاسی شامل مقامات آمریکایی (Diplomatic and official visas)
  2. ویزای محرمانه (Courtesy visas)
  3. ویزای تسهیلی (Facilitation visas)
  4. سوپر ویزا یا همان ویزای پنج ساله (Super Visa)
  5. ویزای تجاری فردی یا گروهی (Business persons and business delegations)

 

توضیحات مهم: 

*با ویزای یک بار ورود، تنها یک بار می توانید وارد کانادا شوید و پس از خروج از کانادا اعتبار ویزا به اتمام خواهد رسید.

*ویزای چندبار ورود کانادا این اجازه را به شما می دهد که چند بار ورود و خروج داشته باشید.

*دارندگان هردو ویزای بالا در هربار ورود به کانادا بیشتر از شش ماه اجازه اقامت در کانادا را ندارند.

*تصمیم گیری در خصوص زمان اعتبار ویزا و یک یا چند بار ورود بودن آن به عهده سفارت است و ممکن است اعتبار ویزا به تشخیص سفارت کمتر از 6 ماه باشد.

*سوپر ویزا که مدت آن تا 10 سال می تواند باشد برای والدین یا پدر بزرگ و مادر بزرگ افرادی که اقامت موقت یا اقامت دائم کانادا دارند صادر می گردد. (نکته: به دلیل اینکه گذرنامه ایرانی با اعتبار 5 ساله صادر می شود، حداکثر اعتبار سوپرویزا نیز برای ایرانیان 5 ساله است.)

اعتبار این ویزا به اندازه اعتبار گذرنامه است به غبارت دیگر اگر گذرنامه شما 2 سال اعتبار داشته باشد، اعتبار این ویزا نیز 2 سال خواهد بود و دارنده این ویزا می تواند در هربار ورود به کانادا تا 2 سال در این کشور بماند.


مراحل اقدام برای ویزای بازدید

  1. تهیه چک لیست مدارک مورد نیاز (اعم از ترجمه شناسنامه، سند ازدواج، اصل پاسپورت های جدید و قدیمی، ترجمه مدارک شغلی، دعوت نامه و... که برای جزئیات بیشتر بایستی با ما تماس بگیرید.)
  2.  آماده کردن و اسکن مدارک
  3. تکمیل فرم های درخواست ویزا به صورت آنلاین 
  4. ثبت درخواست و پرداخت هزینه ها به سفارت کانادا
  5. دریافت نامه مراجعه بهVisa Application Center کانادا که برای انگشت نگاری صادر می شود. (نکته: با توجه به قوانین جدید انگشت نگاری، حضور فرد الزامی است.)
  6. سی روز پس از ثبت درخواست فرصت دارید تا برای تعیین وقت سفارت، در نزدیکترینVisa Application Center اقدام کنید.
  7. پس از انجام انگشت نگاری و ثبت درخواست در سفارت، مراحل رسیدگی به پرونده آغاز می شود. ممکن است بین 4 هفته تا 6 ماه طول بکشد.
  8. پس از اعلام صدور ویزا، متقاضی باید شخصاً و یا توسط نماینده ای که از جانب او وکالت دارد پاسپورت خود را، از همان  Visa Application Center  که در آن انگشت نگاری انجام داده دریافت کند.

 

برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید و یا به دفتر ما در تهران مراجعه کنید. 

آیا میدانید اولین گام برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دایم کانادا تکمیل فرم ارزیابی رایگان است!
ثبت دیدگاه شما
دیدگاه ارسالی شما پیش از نمایش نیاز به تایید مدیریت خواهد داشت
برنامه کارآفرینی استان نیوبرانزویک پرونده می پذیرد

برنامه کارآفرینی استان نیوبرانزویک پرونده می پذیرد

۱۰ مهر ۱۳۹۶ - برنامه کارآفرینی استان نیوبرانزویک کلیات برنامه کارآفرینی استان نیوبرانزویک برای کسانی مناسب است که سابقه مدیریت و مالکیت بیزنس خود را دارند و یا در بیزنس متعلق به دیگری مدیرارشد بوده اند و تمایل دارند که در این استان ساکن شوند و بیزنسی را در این استان راه اندازی کنند. شرایط لازم...
همه پرونده های کنپارس در برنامه نیروی متخصص استان ساسکچوان ثبت شدند

همه پرونده های کنپارس در برنامه نیروی متخصص استان ساسکچوان ثبت شدند

۲۴ امرداد ۱۳۹۶ - مفتخریم به اطلاع برسانیم که با بازگشایی برنامه نیروی متخصص استان ساسکچوان صبح امروز چهارشنبه ۹ اوت ۲۰۱۷، همه پرونده های موکلینکنپارس در این برنامه ثبت شدند.  برنامه نیروی متخصص استان ساسکچوان تحت عنوان International Skilled Worker: Occupation In-Demand  با ظرفیت ۱۲۰۰ نفر صبح امروز چهارشنبه ۹ اوت ۲۰۱۷ بازگشایی شد.  استان ساسکاچوان برای برنامه نیروی متخصص...
خدمات ویژه کنپارس برای تحصیل دانش آموزان ایرانی در مقاطع دبستان و دبیرستان

خدمات ویژه کنپارس برای تحصیل دانش آموزان ایرانی در مقاطع دبستان و دبیرستان

۲۲ خرداد ۱۳۹۶ - مجموعه کنپارس مدتهاست که در زمینه دریافت پذیرش دانش آموزی برای متقاضیان ایرانی در دو مقطع دبستان و دبیرستان برای تحصیل در مدارس مونترآل، تورنتو و یا ونکوور فعال است. این خدمات شامل دریافت ویزای دانش آموزی برای دانش آموز و نیز ویزای موقت برای پدر و یا مادری که قصد...
لیست امتیاز رشته ها برای اقدام به مهاجرت در برنامه نیروی متخصص کبک در سال ۲۰۱۷

لیست امتیاز رشته ها برای اقدام به مهاجرت در برنامه نیروی متخصص کبک در سال ۲۰۱۷

۱۸ اسفند ۱۳۹۵ - اداره مهاجرت کبک درسایت رسمی خود در تاریخ ۸ مارس ۲۰۱۷ لیست رشته های مورد نیاز و همچنین امتیاز هر رشته را اعلام نمود.  لیست رشته های امتیاز دار ۲۰۱۷ به شرح زیر است: رشته های ۱۲ امتیازی (۴ امتیازی برای همسر): فوق لیسانس ژنتیک لیسانس مهندسی کامپیوتر لیسانس علوم کامپیوتر کاردانی تکنو.لوژی پزشکی هسته ای کاردانی تکنولوژی...
تصویر مطلب

پاسخ اداره مهاجرت ساسکچوان به وضعیت بررسی پرونده های نیروی متخصص بعد از ثبت پرونده

۱۷ آذر ۱۳۹۶ - کنپارس طی مکاتباتی که با اداره مهاجرت استان ساسکچوان انجام داد، پاسخ چندین مسئله را برای متقاضیان برنامه مهاجرتی نیروی متخصص این استان شفاف کرد. اداره مهاجرت استان ساسکچوان اعلام کرد که...
تصویر مطلب

چه خبر از مهاجرت به کانادا در ماه نوامبر ۲۰۱۷؟

۱۳ آذر ۱۳۹۶ - خلاصه اخبار مهاجرتی در ماه نوامبر ۲۰۱۷ را همچون ماه های گذشته در زیر بخوانید.   برنامه انتخابی استان آلبرتا از دوم ژانویه تغییر خواهد کرد 30 نوامبر بر اساس اعلام اداره مهاجرت استان آلبرتا، این استان...
تصویر مطلب

آشنایی با برنامه مهاجرتی نیروی متخصص استان ساسکچوان (قسمت ششم: تاثیر سوابق کاری، تحصیلات و نمره زبان همسر)

۹ آذر ۱۳۹۶ - در قسمت پنجم سری مقالات آشنایی با برنامه مهاجرتی نیروی متخصص استان ساسکچوان، توضیح دادیم که برای اقدام در این برنامه باید حداقل امتیاز 60 از 100 را به دست آورید....
تصویر مطلب

آشنایی با برنامه مهاجرتی نیروی متخصص استان ساسکچوان (قسمت پنجم: تأثیر داشتن خویشاوند نزدیک)

۶ آذر ۱۳۹۶ - همانطور که قبلاً نیز در خصوص امتیاز بندی برنامه مهاجرتی نیروی متخصص استان ساسکچوان توضیح داده ایم، حداقل امتیاز لازم برای اقدام در این برنامه ۶۰ از ۱۰۰ می باشد که فاکتورهای امتیاز...

دریافت ویزای دانش آموزی، چگونه؟ چه زمانی؟

۲۱ آذر ۱۳۹۶ - بخشی از برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری که ظهر روز جمعه 17 آذر ماه ۱۳۹۶ برابر با 8 دسامبر ۲۰۱۷ ساعت 21:۰۰ به وقت تهران اجرا شد، به توضیح درباره خدمات ویژه کنپارس برای دریافت ویزای دانش آموزی اختصاص...

اطلاعات موکلین نزد شرکت های مهاجرتی کاملا محرمانه است

۳۰ آبان ۱۳۹۶ - بخشی از برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی شماره 65 با حضور علی مختاری که ظهر روز جمعه 26 آبان ماه ۱۳۹۶ برابر با 17 نوامبر ۲۰۱۷ اجرا شد، به موضوع محرمانه بودن اطلاعات موکلین نزد شرکت های مهاجرتی اختصاص یافت. پاسخ...

دلایلی که آزمون مدیکال رد می شود

۲۳ آبان ۱۳۹۶ - بخشی از برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، که ظهر روز جمعه 19 آبان ماه ۱۳۹۶ برابر با 10 نوامبر ۲۰۱۷ اجرا شد، به توضیح درباره این موضوع که به چه دلایلی آزمون مدیکال...

پاسخ به سوالات مهاجرتی، سوم نوامبر با علی مختاری (برنامه زنده شماره 63)

۱۶ آبان ۱۳۹۶ - برای شنیدن فایل صوتی این برنامه اینجا را کلیک کنید. برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری...

در چه صورت برای درخواست شهروندی، ارائه گواهی سوپیشینه کیفری الزامی ست؟

۱ آبان ۱۳۹۶ - بخش پایانی برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، ظهر روز جمعه 28 مهر ماه ۱۳۹۶ برابر با 20 اکتبر ۲۰۱۷، به دو موضوع زیر اختصاص یافت:  در چه صورت برای درخواست شهروندی، ارائه گواهی سوپیشینه کیفری...
کلیه حقوق برای شرکت خدمات مهاجرت کنپارس محفوظ است
طراحی ، پیاده سازی و پشتیبانی وب سایت توسط شرکت توسعه راهبرد های نرم افزاری مانا
© 2017, Canpars, All rights reserved