loading
loading
دریافت شهروندی کانادا
دریافت شهروندی کانادا

دریافت شهروندی کانادا

در طی ده سال گذشته، کانادا ۱،۷۰۰۰،۰۰۰ مهاجر پذیرفته است و در سال ۲۰۱۶، ۱۴۷ هزار و ۸۰۰ نفر شهروندی کانادا را دریافت کرده اند.

شهروندی کانادا به سه گروه تعلق می گیرد:

  1. هر فردی که از پدر یا مادر کانادایی در هر جای دنیا متولد شود، کانادایی است. * نکته: در مورد فرزندان کانادایی هایی که به روش مندرج در بند ۳ این نوشتار تابعیت گرفته اند، تابعیت فرزند متولد شده در خارج از خاک کانادا زمانی قطعی می شود که پس از ۱۸ سالگی حداقل یک سال در کانادا اقامت کند.
  2. هر فردی که در کانادا به دنیا بیاید به شرط اینکه هیچ یک از پدر و یا مادر وی در کانادا اقامت دیپلماتیک نداشته باشند، تبعه کانادا محسوب می شود و پاسپورت کانادایی دریافت می کند. به تعبیر دیگر تنها فرزندان سفرا و مامورین سیاسی خارجی در کانادا مشمول تابعیت نمی شوند.
  3. مهاجرانی که به کانادا آمده اند می توانند درخواست تابعیت کنند. سالانه در حدود یکصدو پنجاه هزار نفر تابعیت کانادایی دریافت می کنند. همه کسانی که اقامت دائم کانادا را داشته باشند در صورت احراز شرایط قانونی می توانند برای دریافت تابعیت کانادایی تقاضای خود را به اداره مهاجرت و شهروندی کانادا تقدیم کنند.

 شرایط لازم برای درخواست شهروندی کانادا

  • داشتن حداقل هجده سال تمام - (برای افراد زیر هجده سال پدر و مادر یا پدر خوانده و مادرخوانده قانونی یا ولی قانونی می توانند درخواست شهروندی کنند و این در صورتی ممکن است که حداقل یکی از آنها شهروند کانادا باشد یا همزمان برای شهروندی اقدام می کند. علاوه بر این فرد زیر هجده سال بایستی اقامت دایم داشته باشد اما احراز شرط سه سال زندگی در کانادا در مورد این دسته از متقاضیان لازم نیست. )

  • داشتن حق اقامت دایم در کانادا بدون شرط و یا شک به این معنی که وضعیت اقامتی فرد در دست بررسی مجدد یا مشروط به احراز شرط خاص و یا موضوع حکم اخراج نباشد.

  • افراد بالای هجده سال بایستی در چهار سال گذشته ۱۰۹۵ روز در کانادا زندگی کرده باشند. زمانی را که فرد پیش از دریافت اجازه اقامت دایم در کانادا زندگی کرده است ممکن است در محاسبه لحاظ شود. نکته: در تاریخ ۱۹ ژوئن ۲۰۱۷، با تصویب لایحه جدید شهروندی (C-۶) و تبدیل شدن آن به قانون، این بخش از قانون تغییر کرد و شرط حضور فیزیکی برای تابعیت کانادا به سه سال از پنج سال کاهش یافت، همچنین شرط حضور اجباری ۶ ماه در سال حذف شد که جزئیات بیشتر تغییرات در قانون جدید شهروندی را اینجا می توانید بخوانید. 

  • متقاضی بایستی تا حد قابل قبولی به زبان انگلیسی و یا فرانسه آشنا باشد. این آزمون برای افراد ۱۸ تا ۵۴ سال الزامی ست. 

  • سابقه کیفری نداشته باشد.

  • دانش کافی در مورد کشور کانادا داشته باشد. مبنای اطلاعات در این زمینه کتابی است زیر عنوان نگاهی به کانادا که برای هر متقاضی یک نسخه ارسال می شود.

 

مراحل پس از ارسال درخواست شهروندی کانادا 

  • تقاضای شهروندی مورد بررسی قرار می گیرد و متقاضیانی که سن آنها بین ۱۸ تا ۵۴ سال است برای شرکت در امتحان شهروندی فراخوانده می شوند. این امتحان در خصوص اطلاعات اولیه در مورد کشور کاناداست. مواردی نظیر تاریخ، جغرافیا و سیستم سیاسی این کشور مورد سوال قرار می گیرد.
  • پس از قبولی در امتحان هر متقاضی بالای ۱۸ سال بایستی در مراسم مخصوصی که برای اعطای تابعیت برگزار می شود، شرکت کند. در این مراسم افراد  پس از ادای سوگند شهروندی رسما به عنوان شهروند کانادا شناخته می شوند.
  • شرکت در مراسم جشن شهروندی و سوگند شهروندی آخرین مرحله دریافت سیتزن شیپی کانادا می باشد.

 

 

 

آیا میدانید اولین گام برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت دایم کانادا تکمیل فرم ارزیابی رایگان است!
ثبت دیدگاه شما
دیدگاه ارسالی شما پیش از نمایش نیاز به تایید مدیریت خواهد داشت
برنامه کارآفرینی استان نیوبرانزویک پرونده می پذیرد

برنامه کارآفرینی استان نیوبرانزویک پرونده می پذیرد

۱۰ مهر ۱۳۹۶ - برنامه کارآفرینی استان نیوبرانزویک کلیات برنامه کارآفرینی استان نیوبرانزویک برای کسانی مناسب است که سابقه مدیریت و مالکیت بیزنس خود را دارند و یا در بیزنس متعلق به دیگری مدیرارشد بوده اند و تمایل دارند که در این استان ساکن شوند و بیزنسی را در این استان راه اندازی کنند. شرایط لازم...
همه پرونده های کنپارس در برنامه نیروی متخصص استان ساسکچوان ثبت شدند

همه پرونده های کنپارس در برنامه نیروی متخصص استان ساسکچوان ثبت شدند

۲۴ امرداد ۱۳۹۶ - مفتخریم به اطلاع برسانیم که با بازگشایی برنامه نیروی متخصص استان ساسکچوان صبح امروز چهارشنبه ۹ اوت ۲۰۱۷، همه پرونده های موکلینکنپارس در این برنامه ثبت شدند.  برنامه نیروی متخصص استان ساسکچوان تحت عنوان International Skilled Worker: Occupation In-Demand  با ظرفیت ۱۲۰۰ نفر صبح امروز چهارشنبه ۹ اوت ۲۰۱۷ بازگشایی شد.  استان ساسکاچوان برای برنامه نیروی متخصص...
خدمات ویژه کنپارس برای تحصیل دانش آموزان ایرانی در مقاطع دبستان و دبیرستان

خدمات ویژه کنپارس برای تحصیل دانش آموزان ایرانی در مقاطع دبستان و دبیرستان

۲۲ خرداد ۱۳۹۶ - مجموعه کنپارس مدتهاست که در زمینه دریافت پذیرش دانش آموزی برای متقاضیان ایرانی در دو مقطع دبستان و دبیرستان برای تحصیل در مدارس مونترآل، تورنتو و یا ونکوور فعال است. این خدمات شامل دریافت ویزای دانش آموزی برای دانش آموز و نیز ویزای موقت برای پدر و یا مادری که قصد...
لیست امتیاز رشته ها برای اقدام به مهاجرت در برنامه نیروی متخصص کبک در سال ۲۰۱۷

لیست امتیاز رشته ها برای اقدام به مهاجرت در برنامه نیروی متخصص کبک در سال ۲۰۱۷

۱۸ اسفند ۱۳۹۵ - اداره مهاجرت کبک درسایت رسمی خود در تاریخ ۸ مارس ۲۰۱۷ لیست رشته های مورد نیاز و همچنین امتیاز هر رشته را اعلام نمود.  لیست رشته های امتیاز دار ۲۰۱۷ به شرح زیر است: رشته های ۱۲ امتیازی (۴ امتیازی برای همسر): فوق لیسانس ژنتیک لیسانس مهندسی کامپیوتر لیسانس علوم کامپیوتر کاردانی تکنو.لوژی پزشکی هسته ای کاردانی تکنولوژی...
تصویر مطلب

پاسخ اداره مهاجرت ساسکچوان به وضعیت بررسی پرونده های نیروی متخصص بعد از ثبت پرونده

۱۷ آذر ۱۳۹۶ - کنپارس طی مکاتباتی که با اداره مهاجرت استان ساسکچوان انجام داد، پاسخ چندین مسئله را برای متقاضیان برنامه مهاجرتی نیروی متخصص این استان شفاف کرد. اداره مهاجرت استان ساسکچوان اعلام کرد که...
تصویر مطلب

چه خبر از مهاجرت به کانادا در ماه نوامبر ۲۰۱۷؟

۱۳ آذر ۱۳۹۶ - خلاصه اخبار مهاجرتی در ماه نوامبر ۲۰۱۷ را همچون ماه های گذشته در زیر بخوانید.   برنامه انتخابی استان آلبرتا از دوم ژانویه تغییر خواهد کرد 30 نوامبر بر اساس اعلام اداره مهاجرت استان آلبرتا، این استان...
تصویر مطلب

آشنایی با برنامه مهاجرتی نیروی متخصص استان ساسکچوان (قسمت ششم: تاثیر سوابق کاری، تحصیلات و نمره زبان همسر)

۹ آذر ۱۳۹۶ - در قسمت پنجم سری مقالات آشنایی با برنامه مهاجرتی نیروی متخصص استان ساسکچوان، توضیح دادیم که برای اقدام در این برنامه باید حداقل امتیاز 60 از 100 را به دست آورید....
تصویر مطلب

آشنایی با برنامه مهاجرتی نیروی متخصص استان ساسکچوان (قسمت پنجم: تأثیر داشتن خویشاوند نزدیک)

۶ آذر ۱۳۹۶ - همانطور که قبلاً نیز در خصوص امتیاز بندی برنامه مهاجرتی نیروی متخصص استان ساسکچوان توضیح داده ایم، حداقل امتیاز لازم برای اقدام در این برنامه ۶۰ از ۱۰۰ می باشد که فاکتورهای امتیاز...

دریافت ویزای دانش آموزی، چگونه؟ چه زمانی؟

۲۱ آذر ۱۳۹۶ - بخشی از برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری که ظهر روز جمعه 17 آذر ماه ۱۳۹۶ برابر با 8 دسامبر ۲۰۱۷ ساعت 21:۰۰ به وقت تهران اجرا شد، به توضیح درباره خدمات ویژه کنپارس برای دریافت ویزای دانش آموزی اختصاص...

اطلاعات موکلین نزد شرکت های مهاجرتی کاملا محرمانه است

۳۰ آبان ۱۳۹۶ - بخشی از برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی شماره 65 با حضور علی مختاری که ظهر روز جمعه 26 آبان ماه ۱۳۹۶ برابر با 17 نوامبر ۲۰۱۷ اجرا شد، به موضوع محرمانه بودن اطلاعات موکلین نزد شرکت های مهاجرتی اختصاص یافت. پاسخ...

دلایلی که آزمون مدیکال رد می شود

۲۳ آبان ۱۳۹۶ - بخشی از برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، که ظهر روز جمعه 19 آبان ماه ۱۳۹۶ برابر با 10 نوامبر ۲۰۱۷ اجرا شد، به توضیح درباره این موضوع که به چه دلایلی آزمون مدیکال...

پاسخ به سوالات مهاجرتی، سوم نوامبر با علی مختاری (برنامه زنده شماره 63)

۱۶ آبان ۱۳۹۶ - برای شنیدن فایل صوتی این برنامه اینجا را کلیک کنید. برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، عضو رسمی انجمن کانادایی نظارت بر مشاورین مهاجرت ICCRC و نیز عضو کانون وکلای دادگستری...

در چه صورت برای درخواست شهروندی، ارائه گواهی سوپیشینه کیفری الزامی ست؟

۱ آبان ۱۳۹۶ - بخش پایانی برنامه زنده پاسخ به سوالات مهاجرتی با حضور علی مختاری، ظهر روز جمعه 28 مهر ماه ۱۳۹۶ برابر با 20 اکتبر ۲۰۱۷، به دو موضوع زیر اختصاص یافت:  در چه صورت برای درخواست شهروندی، ارائه گواهی سوپیشینه کیفری...
کلیه حقوق برای شرکت خدمات مهاجرت کنپارس محفوظ است
طراحی ، پیاده سازی و پشتیبانی وب سایت توسط شرکت توسعه راهبرد های نرم افزاری مانا
© 2017, Canpars, All rights reserved